Ξεβάφτηκαν στον «αέρα» οι παρουσιάστριες του «The Booth»

Συνεχίζει και τη νέα σεζόν η εκπομπή;

«Από Δευτέρα τα πράγματα αλλάζουν και γι’ αυτό τον λόγο, από σήμερα ξεκινάμε να αλλάξουμε λιγάκι», είπε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου στο «The Booth», το απόγευμα της Παρασκευής και τόσο η ίδια όσο και οι υπόλοιπες, Σοφία Μουτίδου, Σοφία Κουρτίδου και Κρυσταλλία άρχισαν να ξεβάφονται!

Κρυσταλλία

Σοφία Μουτίδου

Με πολύ γέλιο και βοηθώντας η μία την άλλη, οι τέσσερις παρουσιάστριες αποκάλυψαν ότι συνεχίζουν κανονικά στο πόστο τους, λέγοντας ότι από Δευτέρα τα πράγματα αλλάζουν!

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του OPEN:

«The Booth»- «Από Δευτέρα τα πράγματα αλλάζουν»

Το The Booth ανανεώνεται και επιστρέφει δυναμικά τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου.

Τέσσερα αγαπημένα, δυναμικά και ετοιμόλογα κορίτσια όχι απλά χωράνε σε ένα «τηλεφωνικό θάλαμο», αλλά βάζουν στην κουβέντα και όλους εμάς, ανοίγοντας συζήτηση για όλα τα πιο προσωπικά θέματα που συζητούν οι φίλοι μεταξύ τους.

Η Σοφία Μουτίδου, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η Σοφία Κουρτίδου και η Κρυσταλλία Ρήγα μας έκαναν την καλύτερη μεσημεριανή παρέα όλο το καλοκαίρι και γίνονται η ζωντανή απόδειξη πως κάποιες καλοκαιρινές αγάπες κρατάνε!

Από τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου, ανανεώνουν το ραντεβού μας στις 15:00 και επιστρέφουν με την πιο feel good διάθεση. Η Σοφία, η Πηνελόπη, η Σοφία και η Κρυσταλλία μοιράζονται μαζί μας σκέψεις, χαρές και αγωνίες, με τους τηλεθεατές να παρεμβαίνουν στην κουβέντα, live ή μέσω social media.

Γιατί στο The Booth συζητάμε τα πάντα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top