Αλεξανδράκη: Έξαλλη με τον Γκουντάρα που τη ρώτησε αν θα έκανε ροζ βίντεο

«Είναι δυνατόν να με ρωτάς κάτι τέτοιο κύριε Γκουντάρα;»

Ζωντανά στο «Καλοκαίρι #Not» μίλησε σήμερα η Δήμητρα Αλεξανδράκη και… τι το ‘θελε; Το γνωστό μοντέλο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο ροζ βίντεο της φίλης της, Ιωάννας Τούνη, που κυκλοφόρησε εν αγνοία της στο διαδίκτυο.

Ιωάννα Τούνη: Στην πισίνα... χωρίς το μαγιό της!

Τότε, ο Γρηγόρης Γκουντάρας άρπαξε την ευκαιρία και ρώτησε τη Δήμητρα αν θα έβγαζε ποτέ βίντεο παρόμοιο με της Ιωάννας Τούνη και η ερώτηση αυτή ήταν που την εξόργισε. 

Γνωστή Ελληνίδα καλλονή φωτογραφήθηκε φορώντας μόνο ένα… καπέλο!

«Είναι δυνατόν να με ρωτάς κάτι τέτοιο κύριε Γκουντάρα;» είπε χαρακτηριστικά το μοντέλο χωρίς, ενώ λίγη ώρα αργότερα ξέσπασε κατά του γνωστού δημοσιογράφου, μέσα από δύο βίντεο που ανέβασε στα Instastories της.

Τούνη: «Έσπασε» τη σιωπή της για το ροζ βίντεο -Το μήνυμα προς τις γυναίκες

Χριστόπουλος για Τούνη: «Είχε όντως καταρρεύσει στο''My Style Rocks''»

«Πραγματικά εκείνη τη στιγμή και λόγω που ήμασταν live, δεν απάντησα όπως θα έπρεπε και απορώ και εγώ η ίδια με τον εαυτό μου. Αν θα έκανα ένα βίντεο… Δηλαδή θεωρείτε ότι η κοπέλα η συγκεκριμένη έκανε αυτό το βίντεο και το δημοσίευσε η ίδια; Και δεύτερον, εσείς θα κάνατε ένα βίντεο που θα σας είχαν ρίξει κάτι στο ποτό; Τι τρέλα πουλάτε κάποιοι;» τόνισε φανερά εκνευρισμένη η Δήμητρα Αλεξανδράκη, κάνοντας μάλιστα tag τον Γρηγόρη Γκουντάρα.

«Ερωτήθηκα για κάτι που δε σχετίζομαι… σας έκοψα πριν ρωτήσετε για προσωπική ζωή, επαγγελματικά κτλ και επειδή στριμωχτήκατε είπατε καλό καλοκαίρι. Για αυτό μου αρέσουν οι live εκπομπές, γιατί φαίνεται η αλήθεια. Η ερώτησή σας κύριε Γκουντάρα ήταν άστοχη με όλο τον σεβασμό» σημείωσε στο Instastory η ίδια.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top