«Stars System»: Πώς θα είναι τα ερωτικά και τα οικονομικά μας το καλοκαίρι

Συντονιστείτε το Σάββατο 27/6 στη 1 μ.μ. στο Star!

Το Σάββατο 27 Ιουνίου στο «Stars System» η Άση Μπήλιου αναλύει πώς θα είναι τα ερωτικά και τα οικονομικά την καλοκαιρινή περίοδο για κάθε δεκαήμερο ζωδίου. 

«Stars System» Άση Μπήλιου

Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Κριού την Κυριακή 28 Ιουνίου σηματοδοτεί μια νέα εποχή, επηρεάζοντας όλους τους εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου. 

Ο πλανήτης του «πολέμου» και του πάθους θα μας κάνει όλους πιο διεκδικητικούς στον έρωτα αλλά και το χρήμα και θα φέρει έντονες εξελίξεις κατά τη διάρκεια των 6 μηνών, που θα παραμείνει στο ζώδιο της κυριαρχίας του, τον Κριό. 

Δείτε τις αναλυτικές προβλέψεις για το ζώδιό σας 

Ποιοι και ποια χρονικά διαστήματα θα ευνοηθούν περισσότερο στα αισθηματικά τους και ποιοι θα πρέπει να πάρουν σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης τους; Ποιοι και πότε θα προβούν σε επισημοποιήσεις και ποιοι θα πρέπει να προσέξουν τις επιστροφές προσώπων από το παρελθόν; Ποιοι θα συναντήσουν ξαφνικά τον έρωτα της ζωής τους και ποιοι θα δουν να πέφτουν οι «τίτλοι τέλους» στη σχέση τους; Ποιοι θα απολαύσουν οικονομική ευημερία και ποιοι θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα και να μην πάρουν ρίσκα; 

Εξαιτίας των ειδικών συνθήκων που διαμορφώθηκαν το τελευταίο διάστημα στη χώρα μας, πολλοί γάμοι αναβλήθηκαν και επενδυτικά σχέδια «πάγωσαν». Η Άση Μπήλιου δίνει όλες τις ευνοϊκές ημερομηνίες του 2021 για να μπορέσετε να προγραμματίσετε τον γάμο σας, αλλά και να υπογράψετε συμβόλαια και δεσμεύσεις,που θα έχουν μακροημέρευση.  

Αυτά και άλλα πολλά στο «Stars System», το Σάββατο 27 Ιουνίου στη 1 μ.μ.


Δείτε όλα τα επεισόδια του «Stars System» 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top