Χωρίς τον Κρατερό Κατσούλη σήμερα οι «Κου Κου» - Τι συνέβη;

Το πρόβλημα υγείας και τα λόγια της Κατερίνας Καραβάτου

Χωρίς τον Κρατερό Κατσούλη στο πλευρό της, καλημέρισε το πρωί της Τρίτης τους τηλεθεατές της «Φωλιάς των Κου Κου» η Κατερίνα Καραβάτου

Η παρουσιάστρια εξήγησε ότι ο σύζυγός της δε βρίσκεται στην εκπομπή, καθώς αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα με τη υγεία του, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει περισσότερα.

Το μήνυμα συμπαράστασης των «Κου Κου» στον Στέφανο Κωνσταντινίδη

Από τους «Κου Κου» λείπει και σήμερα ο δημοσιογράφος Στέφανος Κωνσταντινίδης, ο οποίος το περασμένο σαββατοκύριακο «έχασε» τον πατέρα του.

Για ποιο λόγο απουσίαζε ο Κρατερός Κατσούλης από τους «Κου Κου»;

«Καλημέρα σε όλους. Είμαστε εδώ. Όχι όλοι. Είναι σαφές εδώ. Είμαστε εδώ στη φωλιά μας και είμαστε όσοι μπορούμε να είμαστε. Για τον Στέφανο σας έχουμε μιλήσει. Δεν είναι μαζί μας ούτε ο Κρατερός μας σήμερα. Ορισμένα πράγματα δεν μας πάνε καλά. Έχει ένα πρόβλημα με την υγεία του και για αυτό δεν είναι μαζί μας σήμερα. Εμείς οι υπόλοιποι θα είμαστε εδώ για να υπερασπιστούμε τη δουλειά όλων αυτών των ανθρώπων που δουλεύουν σκληρά για την εκπομπή. Όπως ξέρετε, δυσκολίες, μικρότερες ή μεγαλύτερες συμβαίνουν σε όλους. Είμαστε εδώ για να τα περνάμε όλα μαζί με αισιοδοξία, κέφι και χαρά» σχολίασε η Κατερίνα.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top