Αίσιο τέλος για την περιπέτεια υγείας του Τσεκούρα- Το δημόσιο ευχαριστώ

Ο δημοσιογράφος κατάφερε να βγει νικητής

Το βίντεο που πόσταρε σε instastory του μέσα από το νοσοκομείο

Τέλος καλό όλα καλά για τον Βασίλη Τσεκούρα, ο οποίος κατάφερε να βγει νικητής μέσα από την περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε.
Να υπενθυμίσουμε ότι ο δημοσιογράφος ένιωσε πριν λίγες ημέρες έντονες ενοχλήσεις και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου εισήχθη επειγόντως στο χειρουργείο.

Σοβαρή περιπέτεια υγείας για Έλληνα δημοσιογράφο

Μάλιστα, εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ενώ στη συνέχεια υποβλήθηκε σε δεύτερο χειρουργείο, το οποίο είχε καλή έκβαση, βάζοντας τέλος στην αγωνία των τελευταίων ωρών.

Το βράδυ της Τετάρτης, ο Βασίλης Τσεκούρας έκανε και τη πρώτη του ανάρτηση στα social media θέλοντας να ευχαριστήσει για τα μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης που έλαβε.

Το μήνυμα της Χριστίνας Βραχάλη για τον δημοσιογράφο Βασίλη Τσεκούρα

 «Δε χρειάζονται λόγια για να περιγράψεις μια περιπέτεια ζωής.. Κυρίως όταν δίνεις μια μάχη, που στην τελική δεν την γνωρίζεις… Γιατί ενημερώνεσαι μετά…
Το μόνο που χρειάζεσαι τελικά, είναι ένα θαύμα…. Και εσύ γιατρέ, μου το έδωσες απλόχερα…. Σ’ ευχαριστώ απεριόριστα…..ΥΓ. Ευχαριστώ πολύ για την αγάπη όλων σας…. Μακάρι να την ήξερα νωρίτερα….» έγραψε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Δεν χρειάζονται λόγια για να περιγράψεις μια περιπέτεια ζωής.. Κυρίως όταν δίνεις μια μάχη, που στην τελική δεν την γνωρίζεις... Γιατί ενημερώνεσαι μετά... Το μόνο που χρειάζεσαι τελικά, είναι ένα θαύμα.... Και εσύ γιατρέ, μου το έδωσες απλόχερα.... Σ' ευχαριστώ απεριόριστα..... @prapassotiris @lifeisbeautiful @opentvgr ΥΓ. Ευχαριστώ πολύ για την αγάπη όλων σας.... Μακάρι να την ήξερα νωρίτερα....

A post shared by Vasilis Tsekouras (@v.tsekouras) on

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top