Αυλαία για το «Still Standing»-Το συγκινητικό μήνυμα της Μαρίας Μπεκατώρου

«Παίξαμε, γελάσαμε, τραγουδήσαμε, χορέψαμε, αγαπηθήκαμε…»

Μπορεί το «Still Standing» να έχει πάρει το πράσινο φως για τη νέα σεζόν, ωστόσο την Παρασκευή ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα για φέτος.

Η Μαρία Μπεκατώρου επιβεβαίωσε τη διακοπή του YFSF

Με μια ανάρτησή της στο Instagram η Μαρία Μπεκατώρου ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς φίλους της το τέλος των γυρισμάτων του καθημερινού παιχνιδιού του ΑΝΤ1.

«Κι έτσι το Still Standing μας για αυτή τη τηλεοπτική σεζόν ολοκληρώθηκε σήμερα. Οι εξελίξεις μας άλλαξαν λίγο τα σχέδια» έγραψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια στο μήνυμα που πόσταρε στο Instagram. 

Μαρία Μπεκατώρου: Σε λίγο η ζωή θα είναι ελεύθερη και χρωματιστή

«Σας ευχαριστούμε για άλλη μια φορά που μας δείξατε την αγάπη σας… Ήταν μια υπέροχη χρονιά! Παίξαμε,γελάσαμε, τραγουδήσαμε, χορέψαμε, αγαπηθήκαμε και ήταν όλα όνειρο. Ευχαριστώ από καρδιάς την υπέροχη ομάδα μου,που πάντα μαζί δημιουργούμε ωραία πράγματα. Πολλές ώρες δουλειάς που ποτέ δεν καταλαβαίνουμε γιατί απλά η δουλειά μας είναι διασκέδαση. Θα μου επιτρέψετε να συνεχίσω τα εντατικά μαθήματα φωνητικής για να επιτρέψω πιο δυνατή από Σεπτέμβρη» συμπλήρωσε η Μαρία Μπεκατώρου.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Κι έτσι το Still Standing μας για αυτή τη τηλεοπτική σεζόν ολοκληρώθηκε σήμερα.Οι εξελίξεις μας άλλαξαν λίγο τα σχέδια.Σας ευχαριστούμε για άλλη μια φορά που μας δείξατε την αγάπη σας.Ήταν μια υπέροχη χρονιά! Παίξαμε,γελάσαμε ,τραγουδήσαμε,χορέψαμε,αγαπηθήκαμε και ήταν όλα όνειρο.Ευχαριστώ από καρδιάς την υπέροχη ομάδα μου,που πάντα μαζί δημιουργούμε ωραία πράγματα.Πολλές ώρες δουλειάς που ποτέ δεν καταλαβαίνουμε γιατί απλά η δουλειά μας είναι διασκέδαση.Θα μου επιτρέψετε να συνεχίσω τα εντατικά μαθήματα φωνητικής για να επιτρέψω πιο δυνατή από Σεπτέμβρη!Φυσικά,θα τα λέμε κάθε Κυριακή με το Still Standing Golden Edition στις 20:45....#blessed#thankful#love#mylife#ant1tv#stillstanding

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ mariampekatwrou στις

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top