MasterChef 4: Τι θα κάνουν οι παίκτες αν κερδίσουν τα 10.000 ευρώ;

Έτσι ξεκινάει η Silver Award Week

Παρότι έχουν απομείνει εννέα διαγωνιζόμενοι, αυτή τη φορά στην κουζίνα του MasterChef υπήρχαν πέντε κουτιά και τρεις πάγκοι.

Ο Πάνος Ιωαννίδης ανακοίνωσε ότι αυτή την εβδομάδα δε θα υπάρχει αποχώρηση, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να συμπληρώνει ότι ξεκινάει η εβδομάδα Silver Award, με έπαθλο 10.000 ευρώ για όποιον κερδίσει.

Ο σεφ στη συνέχεια ρώτησε έναν προς έναν τους διαγωνιζόμενους τι θα κάνουν αν κερδίσουν τα χρήματα. «Μαχαίρια έχω πάρα πολλά, τα δέκα χιλιάρικα όμως είναι πάρα πολύ σημαντικά, θα με βοηθήσουν να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα» είπε η Μάρλεν. Ότι θα φτιάξει κουζίνες για ορφανοτροφεία απάντησε ο Διονύσης, ενώ ο Βαρθαλίτης θέλει να κάνει το δικό του μαγειρικό κανάλι.

MasterChef - Silver Award WeeK: Ποια θα είναι η διαδικασία

Ότι θα ταξιδέψει όσο πιο πολύ μπορεί για να μάθει καινούργια πράγματα γύρω από την κουζίνα δήλωσε ο Σταυρής, ενώ ο Δημήτρης είπε ότι θα πάει να φάει στα εστιατόρια και των τριών σεφ/κριτών προκαλώντας το γέλιο! Η Μαρία πάλι απάντησε ότι ακόμα δεν έχει σκεφτεί τι θα τα κάνει τα χρήματα, με τους συμπαίκτες της να την πειράζουν ότι θα γίνουν προίκα για τον Μπέλλο.

Στη συνέχεια οι κριτές τους ρώτησαν αν είχαν καμία ιδέα για το ποιοι guest chefs θα βρίσκονταν μαζί τους αυτή την εβδομάδα. 

Αμέσως μετά ο Σωτήρης Κοντιζάς καλωσόρισε τους τρεις F&B (Food & Beverage) chef που έχουν περάσει από τα MasterChef, με πρώτο τον Δήμο Μπαλόπουλο, δεύτερο τον Χάρη Αντωνόπουλο και τρίτο τον Νίκο Θωμά που είναι τώρα ο F&B chef του MasterChef.

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top