MasterChef- Κατερίνα: «Ο Γιώργος υστερεί σε ευφυία»

Τα σχόλια του Γιώργου για τα μαγικά και τα βου ντου της Κατερίνας

Μία νέα εβδομάδα ξεκινά στο MasterChef και απ’ ότι φαίνεται θα είναι εκρηκτική.

Οι 11 επίδοξοι σεφ μπαίνουν στην κουζίνα του τηλεοπτικού διαγωνισμού μαγειρικής και οι τρεις κριτές τους ανακοινώνουν πως η κάρτα ασυλίας είναι και πάλι διαθέσιμη.

MasterChef 4: Διαθέσιμη και πάλι η κάρτα ασυλίας - Ποιοι τη διεκδικούν;

Πολλοί είναι εκείνοι που τη θέλουν στην κατοχή τους, αλλά ο Σταύρος Βαρθαλίτης φαίνεται να έχει τις αντιρρήσεις του. «Δεν τελειώνει αυτό το αστείο. Είπαμε κάρτα ασυλίας για τους ευάλωτους σε πρώτη φάση, αλλά από εδώ και πέρα ο καθένας παίζει για τον εαυτό του», λέει αρχικά ο Σταύρος και οι κριτές του εξηγούν γιατί αποφάσισαν να την… επαναφέρουν.

Από την άλλη πλευρά, στο αποκλειστικό απόσπασμα που προβλήθηκε το πρωί της Δευτέρας μέσα από την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» είδαμε την Κατερίνα να ρίχνει για ακόμα μια φορά τα «βέλη» της στον Γιώργο.

«Στεναχωρήθηκα λίγο σήμερα γιατί είδα τον Γιώργο δίπλα μου και λέω θα μου κάνει βου ντου. Μέχρι στιγμής δε έχει μιλήσει και πιστεύω πως αυτή η εβδομάδα είναι για εμένα. Θέλω να κερδίσω το Mystery Box. Εκεί που σε ξεφορτώθηκα «σατανά» πάλι δίπλα μου είσαι. Έχεις κατσικωθεί στον σβέρκο μου», λέει η Κατερίνα με τον Γιώργο να απαντά: «Εγώ αυτή την τέχνη της μαγείας δεν την έχω να κάνω βου ντου. Αυτή είναι τέχνη της Κατερίνας. Αυτή κάνει τα μαγικά. Δεν κάνω βου ντου σε κανέναν άνθρωπο. Νομίζω πως όλα αυτά τα λέει για πλάκα».

Βέβαια, η Κατερίνα έχει άλλη άποψη αφού δήλωσε: «Ο Γιώργος έχει χιούμορ; Για να έχεις χιούμορ πρέπει να έχεις και ευφυία και ο Γιώργος υστερεί σε ότι αφορά την ευφυία».


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top