Κουτσόπουλος σε παίκτη: «Δεν ψάχνουμε ανάμεσα σε 15 αλλά σε… 14!»

Η στάση διαγωνιζόμενου που τον εκνεύρισε πολύ

Από την πρώτη του audition προκάλεσε αντιδράσεις με τη στάση του, ενώ ήταν ο πρώτος παίκτης που έφυγε από τον διαγωνισμό.

Ο Ηλίας Ηλιόπουλος επέστρεψε για να διεκδικήσει την επιστροφή του στο MasterChef, χωρίς ωστόσο να ‘χει αλλάξει τη συμπεριφορά του, γεγονός που σχολιάστηκε από τους συμπαίκτες και προκαλώντας εκνευρισμό στο πρώην coach του, Σωτήρη Κοντιζά.

MasterChef 4: Ποιος παίκτης αποκάλεσε «τραχανά» τον Σωτήρη Κοντιζά;

«Σε ενδιαφέρει ότι θα την πάρεις την ποδιά; Πρέπει να δείχνεις σεβασμός σε εμάς αλλά και τους υπόλοιπους εννιά που βρίσκονται στον εξώστη!» σχολίασε ο κριτής στον διαγωνιζόμενο. 

Η στάση του δεν άρεσε καθόλου και στη Μαρία, που δήλωσε ότι θέλει να τον… φτύσει!

MasterChef - Μαριάννα για Μαρία: «Αυτή είναι συμπεριφορά χωριάτας»

Ο τραχανάς του δεν ενθουσίασε την κριτική επιτροπή. «Είναι μία προσπάθεια που ενδεχομένως είναι αμιγώς συνδεδεμένη και με τη στάση που σου είπε ο Σωτήρης ότι δείχνεις τόση ώρα. Δηλαδή κανένα ενδιαφέρον και καμία αγωνία για την κατάκτηση αυτής την ποδιάς, για να συνεχίσεις μέσα στον διαγωνισμό… Ενδεχομένως να είναι από τις πιο κακές που έχουμε δοκιμάσει. Νομίζω δεν ψάχνουμε ανάμεσα σε 15 αλλά σε 14!» είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ουσιαστικά αποκλείοντάς τον από τη δοκιμασία

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top