MasterChef- Στο επίκεντρο η Μαρία: Οι «σατανικές» σκέψεις και οι εντάσεις

«Δεν μπορείτε να με ψυχολογήσετε», είπε η Μαρία

Η στιγμή του συμβουλίου έφτασε! Οι δύο ομάδες μπαίνουν στην κουζίνα του MasterChef και εκεί συναντούν τους τρεις σεφ.

Λίγα λεπτά πριν κρίνουν τα πιάτα τους και ανακοινώσουν τα αποτελέσματα της ομαδικής δοκιμασίας, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ζητά από τη Μαρία να τους πει για ποιο λόγο επέλεξε για αρχηγό τον Γιώργο και όχι τον Δημήτρη Μπέλλο.

Όπως είπε η νεαρή παίκτρια αρχικά σκέφτηκε να βάλει τον Δημήτρη Μπέλλο αρχηγό γιατί στην περίπτωση που έβγαινε προτεινόμενος θα μπορούσε να τον σώσει με την κάρτα ασυλίας.

Ωστόσο, στη συνέχεια άλλαξε γνώμη γιατί όπως είπε το μόνο που θέλει είναι να κερδίσει σε αυτή την ομαδική δοκιμασία που είναι αρχηγός.

Βέβαια, στην περίπτωση που χάσει θα ξέρει ότι αυτό συνέβη από έναν δυνατό παίκτη όπως είναι ο Γιώργος, αλλά και στην αντίθετη περίπτωση θα ικανοποιηθεί αν κερδίσει έναν τέτοιο παίκτη.

Όσο η κουβέντα προχωρούσε τόσο οι τόνοι ανέβαιναν και κάποια στιγμή η Μαρία ζητά να σταματήσει η συζήτηση γιατί ήξερε πως είτε ήταν αρχηγός ο Μπέλλος είτε υπαρχηγός θα ακούγονταν αυτά τα σχόλια. «Θέλω να σταματήσει η κουβέντα εδώ. Δεν μπορείτε να με ψυχολογήσετε όπως φάνηκε και στη χθεσινή δοκιμασία», είπε χαρακτηριστικά.

Φανερά ενοχλημένος ο Γιώργος της απαντά ότι δεν είναι σε θέση να του πει πότε θα τελειώσει μια συζήτηση.

Από την άλλη πλευρά, η Κατερίνα δηλώνει έκπληκτη για το πόσο σατανικά μπορεί να σκέφτεται μια κοπέλα της ηλικίας της. «Εγώ τρομάζω γιατί δεν λειτουργώ με αυτόν τον τρόπο. Είναι σεβαστό και αυτός ο τρόπος σκέψης», πρόσθεσε.


Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top