Elif: Η Ζεϊνέπ πιάνει και πάλι δουλειά, όμως...

Νέο επεισόδιο τη Μεγάλη Δευτέρα στις 17:30 στο STAR

Ο Μουράτ είναι δυστυχισμένος, η Τουλάι προβληματισμένη και ο Βεϊσελ ευτυχισμένος επειδή η Αϊλά μαγειρεύει κάτι διαφορετικό κάθε μέρα. Φαίνεται πως η Αϊλά έχει βρει τον τρόπο να πάρει με το μέρος της τον Βεϊσέλ.

Η Ελίφ και η Ιντζί βρίσκουν ένα μουσικό κουτί. Ο Γιουσούφ τους λέει την ιστορία του καθώς είναι ένα αναμνηστικό από τη μητέρα του. Η Μελέκ συγκινείται από την αφήγησή του και νιώθει διαφορετικά για τον Γιουσούφ.

Η Μπαχριγιέ καλεί την Αρζού και ζητάει μια χάρη. Θέλει να γίνει πάλι προϊσταμένη στη δουλειά. Δεν αντέχει να βλέπει τη Μελέκ ως ανώτερη της. Η Μελέκ επιστρέφει στη σοφίτα το μουσικό κουτί και εκεί βρίσκει και άλλα αντικείμενα από το παρελθόν του Γιουσούφ.

Ο Τζεβαχίρ εξακολουθεί να θέλει να πάρει το μαγαζί του Γιουσούφ και τώρα θεωρεί πως θα είναι πιο εύκολο με σύμμαχο του την Αρζού, που θέλει να καταστρέψει την οικογένεια Εμίρογλου και όλους όσους είναι γύρω της.

Η Ζεϊνέπ θέλει να εργαστεί μαζί με τη Μελέκ και ρωτάει σχετικά τον Σελίμ. Ο Σελίμ δε φέρει αντιρρήσεις. Η Μελέκ μιλάει για τη Ζεϊνέπ στον Τζεβαχίρ και εκείνος συμφωνεί να ξεκινήσει δουλειά την επόμενη κιόλας μέρα.

Ένας τεχνικός προειδοποιεί τον Τζεβαχίρ για ένα χαλασμένο σίδερο, αλλά εκείνος δεν δίνει καμία σημασία.

Η μητέρα της Λεϊλά με μια φίλη της επισκέπτονται την οικογένεια Εμίρογλου και η Μελέκ με την Αλιγιέ τις υποδέχονται. Οι δύο γειτόνισσες καταλαβαίνουν πως η Μελέκ δεν είναι σύζυγος του Γιουσούφ, όπως πίστευαν.

Ο Ερκούτ αναθέτει μια δουλειά στον Βεϊσέλ. Πρέπει να χρησιμοποιήσει ένα ταξί για να μεταφέρει ένα πακέτο. Ο Βεϊσέλ μπαίνει πάλι στο ταξί του Σελίμ.

Η Ζεϊνέπ αναλαμβάνει το σιδέρωμα των υφασμάτων στη δουλειά και τραυματίζεται.

Δείτε όλα τα επεισόδια της Elif

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top