Elif: Ο Γιουσούφ μεταφέρει την Ιντζί στο νοσοκομείο!

Νέα εβδομάδα με νέο επεισόδιο της Ελίφ στις 17:30 στο STAR

Ο Γιουσούφ και ο φίλος του δικηγόρος Ορχάν έχουν ένα σχέδιο για να βοηθήσουν τη Μελέκ. Η Μελέκ έχει μια συνέντευξη για δουλειά αλλά ξεχνάει το τηλέφωνο της στο σπίτι.

Η Ασουμάν την καλεί αλλά απαντάει η Αλιγέ. Η Ασουμάν της λέει πως η Ιντζί είναι άρρωστη και ζητάει συνεχώς την Ελίφ. Παρακαλεί την Αλιγιέ να φέρουν στο κτήμα την Ελίφ για να γίνει καλύτερα η Ιντζί.

Η Αλιγιέ και η Ζεϊνέπ δε θέλουν να πάνε την Ελίφ στο σπίτι της Αρζού. Ο Τζεβαχίρ νιώθει πως δεν έχει πια επιλογές. Δεν μπορεί να πείσει τη Μελέκ να επιστρέψει στη δουλειά. Αποφασίζει να μιλήσει στις υπόλοιπες εργάτριες και τους λέει πως η επιχείρηση θα κλείσει και θα μείνουν χωρίς δουλειά και μόνο η επιστροφή της Μελέκ μπορεί να τους σώσει. Τα κορίτσια αποφασίζουν να πάνε να μιλήσουν στη Μελέκ.

Ο Γιουσούφ επισκέπτεται την οικογένεια Εμίρογλου και η Ελίφ του ζητάει να την πάει στο κτήμα. Ο Γιουσούφ συνοδεύει τη Ζεϊνέπ και την Ελίφ στο κτήμα.

Η Αρζού αλλάζει τα σχέδια που είχε κάνει με τον Ουμίτ κι επιστρέφει στο σπίτι. Όταν βλέπει τον Γιουσούφ, τη Ζεϊνέπ και την Ελίφ μαζί με την Ιντζί και την Ασουμάν γίνεται έξαλλη. Ο Γιουσούφ μεταφέρει την Ιντζί στο νοσοκομείο.

Τα κορίτσια καταφέρνουν να αλλάξουν τη γνώμη της Μελέκ, η οποία συμφωνεί να επιστρέψει στη δουλειά. Ο Τζεβαχίρ χαίρεται όταν τη βλέπει και τηλεφωνεί αμέσως στην Αρζού για να της πει τα καλά νέα.

Η Μπαχριγιέ μένει άφωνη όταν βλέπει πάλι στη δουλειά τη Μελέκ. Αποφασίζει να πάρει εκδίκηση και καταγγέλλει στην αστυνομία πως η επιχείρηση του Τζεβαχίρ λειτουργεί χωρίς άδεια.

Η Ασουμάν επιστρέφει στο κτήμα μαζί με την Ιντζί αλλά βρίσκει τα πράγματα της έξω. Η Αρζού της λέει πως την απολύει. Η Ασουμάν της λέει πως θα φύγει αλλά πριν θα πει την αλήθεια στην Γκόντζα για το παρελθόν της. Η Αρζού απειλεί να καλέσει την αστυνομία αν δεν φύγει αμέσως. Η Ασουμάν μαζί με την Ιντζί φεύγει από το κτήμα.

Ο Ταϊλάν πηγαίνει στο νέο σπίτι της οικογένειας Εμίρογλου για να ετοιμάσει μια εργασία με την Ελίφ και ο πατέρας του δεν μπορεί να πιστέψει πως οι Εμίρογλου ζουν πια σε ένα τέτοιο άθλιο μέρος.

Δείτε όλα τα επεισόδια της Elif

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top