Elif: Ο Ουμίτ πληρώνει το μισό από το χρέος του Μουράτ στους τοκογλύφους

Καταιγιστικές εξελίξεις στο επεισόδιο της Παρασκευής στις 17.30 στο Star

Ο Ουμίτ πληρώνει το μισό από το χρέος του Μουράτ στους τοκογλύφους και τον αφήνουν ελεύθερο.  Ο Μουράτ ευχαριστεί τον Ουμίτ αλλά εκείνος του λέει πως πλήρωσε μόνο τα μισά χρήματα. Τα υπόλοιπα θα τα πληρώσει όταν ο Μουράτ του φέρει το έγγραφο, που του ζήτησε από το γραφείο του Ερκούτ. Ο Μουράτ είναι ευχαριστημένος που έστω και για λίγο οι άντρες του Λατίφ θα τον αφήσουν ήσυχο.  Όταν επιστρέφει σπίτι του βλέπει την Αϊλά να τον περιμένει.

Η κοπέλα του λέει πως κάποιοι γείτονες την είδαν να μπαίνει σπίτι μαζί του και τώρα την κουτσομπολεύουν. Η Αϊλά λέει στον Μουράτ πως μετά από ό,τι έγινε θα πρέπει να την παντρευτεί. Ο Μουράτ δεν χαίρεται καθόλου με αυτή την ιδέα. Η Αϊλά του λέει πως ο πατέρας της γνωρίζει πως βλέπονται. Ο Μουράτ προτείνει να μιλήσει εκείνος στον πατέρα της και να τον καθησυχάσει αλλά η Αϊλά του λέει πως κάτι τέτοιο δεν είναι καλή ιδέα. Ο Μουράτ δεν ξέρει βέβαια πως ο πατέρας της Αϊλά είναι ο Λατίφ. 

Η Ασουμάν πηγαίνει να πάρει την Ιντζί από την οικογένεια Εμίρογλου. Δεν θέλουν να τη δώσουν αλλά δεν μπορούν να εμποδίσουν την Ασουμάν να πάρει μαζί της την αδελφή της.  Η Ασουμάν πηγαίνει την Ιντζί στην αποθήκη στο κτήμα.  Της ζητάει να κάτσει ήσυχα γιατί αλλιώς η Αρζού θα θυμώσει. Η Ιντζί νοσταλγεί την Ελίφ. Η Αρζού όμως ανακαλύπτει την παρουσία της Ιντζί και γίνεται έξαλλη.

Ο Ουμίτ προσπαθεί να την ηρεμήσει λέγοντας πως είναι απλά ένα μικρό παιδί και δεν θα δημιουργήσει κανένα πρόβλημα.  Η Τουλάι ενημερώνει τον Βεϊσέλ για τη μετακόμιση της οικογένειας Εμίρογλου. Ο Βεϊσέλ δεν μπορεί να το πιστέψει. Ο Σελίμ βρίσκει επιτέλους δουλειά αλλά οι συνθήκες εργασίας του είναι πολύ δύσκολες και θα πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά…


Δείτε όλα τα επεισόδια της Elif

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top