Κρατερός Κατσούλης - Κατερίνα Καραβάτου: Το «αντίο» στην Κική Δημουλά

Οι παρουσιαστές «της φωλιάς των Κου Κου» αποχαιρέτησαν την ποιήτρια

Το απόγευμα του Σαββάτου (22/02), η Κική Δημουλά άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 89 ετών.

Έφυγε από τη ζωή η Κική Δημουλά

Η είδηση του θανάτου της κορυφαίας Ελληνίδας ποιήτριας σκόρπισε θλίψη στον κόσμο των Γραμμάτων και των Τεχνών, αλλά και σε όλους εκείνους με την αγάπησαν μέσα από το έργο της.

Το πρωί της Δευτέρας, ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου θέλησαν να την αποχαιρετήσουν μέσα από την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου».

«Προχθές «έφυγε» από τη ζωή ένας σπουδαίος πνευματικός άνθρωπος, μια μεγάλη ποιήτρια, η Κική Δημουλά. Δε χρειάζεται να πούμε εμείς για το έργο της, ούτε για την παρουσία της, ούτε για την προσωπικότητα της, είναι γνωστά πολύ και αγαπημένα πολύ, μόνο ευχαριστούμε που υπήρξε και που μας έδωσε το δώρο αυτό του πνευματικού της πλούτου. Καλό ταξίδι», είπε ο Κρατερός Κατσούλης και λίγα έπτά αργότερα πρόσθεσε: «Φυσικά, ήταν πολύ τρυφερή, πολύ γλυκιά, πολύ γενναιόδωρη και με πάρα πολύ χιούμορ και θα τη θυμόμαστε με ένα χαμόγελο».

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε η Κατερίνα Καραβάτου λέγοντας: «Ήταν ένας πολύ γλυκός και προσιτός άνθρωπος. Από τους ανθρώπους που για λίγες στιγμές έχουμε βρεθεί και την έχουμε γνωρίσει, την έχουμε χαιρετήσει».

Κική Δημουλά: Δημοσία δαπάνη η κηδεία της σπουδαίας ποιήτριας

Σε αυτό το σημείο να υπενθυμίσουμε ότι η  κηδεία της θα γίνει δημοσία δαπάνη ως ελάχιστος φόρος τιμής, την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών στις 16:00 το απόγευμα.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top