MasterChef 4: Πέρασε στην επόμενη φάση ο παίκτης με το πρόβλημα όρασης;

Τα «συγχαρητήρια» των κριτών για την προσπάθειά του

Είναι ένας από τους πιο ξεχωριστούς συμμετέχοντες του MasterChef 4, όχι για το πρόβλημα με την όρασή του, αλλά για το χαμόγελο, το ήθος, τη συμπεριφορά και τη θετικότητα που αντιμετωπίζει τη ζωή.

Δείτε ζωντανά το MasterChef

Παρότι ο Βασίλης τα κατάφερε αρκετά καλά στο boot camp του διαγωνισμού μαγειρικής και βρέθηκε στους δύο τελευταίους παίκτες που θα έπαιρναν τη λευκή ποδιά, τελικά το πιάτο του δεν του 'δωσε το εισιτήριο για το σπίτι του MasterChef.

«Η ιστορία σου αποδεικνύει το εξής: Τα εμπόδια και οι δυσκολίες είναι εκεί για να μας πεισμώνουν και να μας κάνουν καλύτερους. Τις λέξεις "Ακατόρθωτο, δε γίνεται" πρέπει να τις βάλουμε στην άκρη! Όλα γίνονται αν το πιστέψουμε» είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς, με τον Πάνο Ιωαννίδη και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να τον ευχαριστούν πολύ για τη συμμετοχή του.

MasterChef 4:Αυτός είναι ο παίκτης που πήρε ποδιά και από τους τρεις κριτές

«Είναι μια απίστευτη εμπειρία, είναι σαν ένα όνειρο… Ήταν υπεραρκετό που έφτασα μέχρι εδώ, αλλά θα ‘θελα να μπω μέσα… δεν πειράζει!» είπε φεύγοντας ο 36χρονος παίκτης. «Θα ‘θελα να στείλω ένα μήνυμα όχι μόνο στα παιδιά αλλά και στους σεφ και τους εστιάτορες ότι ένα άτομο με πρόβλημα όρασης μπορεί να τα καταφέρει το ίδιο με τους υπόλοιπους όσον αφορά στη μαγειρική και μπορεί ανταπεξέλθει μέσα σε μια κουζίνα» συμπλήρωσε.

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top