«Τροχός της Τύχης»: Ένα επεισόδιο αφιερωμένο στον Σύλλογο ΕΛΠΙΔΑ

Την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου στις 18:40 στο Star

Ο «Τροχός της Τύχης» και ο Πέτρος Πολυχρονίδης με τη Βάλια Χατζηθεοδώρου, γίνονται ένας ακόμη κρίκος στην αλυσίδα αγάπης του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με Καρκίνο» και βάζουν το δικό τους «λιθαράκι» ενισχύοντας τον τηλεοπτικό Μαραθώνιο, που διοργάνωσε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Καρκίνου.

«Αλήθειες με τη Ζήνα»: Τηλεμαραθώνιος για τον σύλλογο «ΕΛΠΙΔΑ»

Για αυτό το σκοπό την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου στις 18:40, θα προβληθεί ένα  επεισόδιο με τρεις παίκτες, που γνωρίζουν καλά τον «Τροχό της Τύχης» και δέχθηκαν με χαρά να παίξουν και να ενισχύσουν, με αυτό τον τρόπο, το τεράστιο κοινωνικό έργο, που προσφέρει το Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με Καρκίνο»  εδώ και 30 χρόνια.

Οι καλεσμένοι είναι παλιοί και αγαπημένοι παρουσιαστές του παιχνιδιού, που θα βρεθούν για πρώτη φορά αντιμέτωποι ως παίκτες με τον «Τροχό της Τύχης»!

Ο Γιώργος Πολυχρονίου, ο Παύλος Χαϊκάλης και ο Γιάννης Κουτράκης,  συναντούν τον Πέτρο Πολυχρονίδη για έναν πολύ καλό σκοπό και καλούν τους τηλεθεατές να βοηθήσουν με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

•    Στείλτε το μήνυμα σας στο 19059 γράφοντας τη λέξη ΕΛΠΙΔΑ . Η χρέωση για κάθε SMS ανέρχεται στο 1,24€ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.)
•    Για πληροφορίες και οικονομικές προσφορές μπορείτε να επικοινωνείτε με τα www.elpida.org και 210-7700009.

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης υποδέχεται με μεγάλο ενθουσιασμό τους προκατόχους του και φυσικά δεν διστάζει να πει την κλασική ατάκα του Γιώργου Πολυχρονίου «Εκατομμύριααα μοιράζει ο Τροχός» αλλά και να του παραχωρήσει για λίγο τη θέση του στο τιμόνι της παρουσίασης.

Η κουβέντα του Πέτρου Πολυχρονίδη και των εξαιρετικών καλεσμένων του, γυρίζει στα παλιά και συζητούν για τις προηγούμενες εκδοχές του παιχνιδιού, θυμούνται τις δραχμές, κάνουν πλάκα και πειράζουν συνεχώς ο ένας τον άλλο, αλλά δεν ξεχνούν το σκοπό για τον οποίο συναντήθηκαν.

Ποιος από τους τρεις πρώην παρουσιαστές του Τροχού θα καταφέρει  στον τελευταίο γύρο να κάνει την ανατροπή και να περάσει στον τελικό;

Τα χρήματα, που θα συγκεντρωθούν, θα δοθούν στο το Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με Καρκίνο».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top