My Style Rocks: Έξαλλη η κριτική επιτροπή με την εγγονή του Τσοχατζόπουλου

Ποια είναι η σχέση της Κιάρας με τη Ραμόνα Βλαντή;

Στον τοίχο έστησαν την εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου, Κιάρα Μαρκέζη, οι κριτές στο σημερινό επεισόδιο του «My Style Rocks». Για πoιο λόγο; Για τα όσα ακούγονται τις τελευταίες ημέρες ότι έχει στιλίστρια τη νικήτρια του πρώτου κύκλου του παιχνιδιού, Ραμόνα Βλαντή.

Ήδη από χθες, ο Στέλιος Κουδουνάρης της είχε πει ότι στο σημερινό επεισόδιο έχει πολλά να της πει. Έτσι όντως ξεκίνησε να της δείχνει φωτογραφίες που όπως είπε ο ίδιος -αλλά και η Έλενα Χριστοπούλου- έστειλαν τηλεθεατές με την εμφάνιση της Κιάρας και την αντίστοιχη της Ραμόνας.

Μαρκέζη: Χτύπημα κάτω από τη μέση οι αναφορές στον παππού μου Τσοχατζόπουλο

Ο Κουδουνάρης την αποκάλεσε… Ραμονάκι!

«Από ένα μπουφάν ξεκίνησαν όλα και μετά είδαμε κι ένα παλτό, κι ένα φόρεμα, κι αυτά τα γυαλιά. Σε πέντε επεισόδια φοράς τουλάχιστον δέκα κομμάτια που έχει ίδια η Ραμόνα η οποία λάμπει διά της απουσίας της» είπε ο Στέλιος Κουδουνάρης .«Να έχεις κατ’ εικόνα τα ίδια ρούχα με την περσινή νικήτρια του My Style Rocks πώς γίνεται αυτό, πώς πάει;» της είπε η Έλενα που την ρώτησε ευθέως αν το styling το κάνει μόνη της ή με τη Ραμόνα.

Η παίκτρια προσπάθησε να δικαιολογηθεί, ωστόσο ο κριτής συνέχισε να αναφέρει διάφορα λoυκ που ήταν όμοια με εκείνα της Ραμόνας.

«Ήρθες έτοιμη και είχες απαντήσεις. Επειδή τη Ραμόνα την έχω ζήσει καιρό, ξέρω πώς επέλεγε τα concept της και ξέρω και τον τρόπο που έκανε styling. Είναι σαν να έβλεπα ένα Ραμονάκι την προηγούμενη εβδομάδα που κάποιος του έγραψε τα concept που δεν ήξερε τι να απαντήσει, κάποιος σε έντυσε περίπου για να μη βγάζει μάτι. Αυτή είναι η άποψή μου.

Ραμόνα Βλαντή για Κατερίνα Στικούδη: «Είναι κιτς αυτό που κάνει!»

Επιθυμώ σε έναν διαγωνισμό να υπάρχει δικαιοσύνη, να μη βάζουμε βαθμούς στη δουλειά κάποιου άλλου. Και δεν μπορώ να σε βαθμολογώ αν δεν είναι το προσωπικό σου στιλ. Δε θέλω να νιώσω βλάκας, θα σου βάζω κάτι λιγότερο μέχρι να σιγουρευτώ ότι τα κάνεις μόνη σου. Θα χαρώ στο τέλος να έχεις δίκιο κι εγώ άδικο», της είπε και της έβαλε 3.

Ο άσος της Έλενας Χριστοπούλου

«Κάθε μαμά αγαπάει το παιδί της, την ξέρω τη μαμά σου δεν είναι μία γυναίκα που την ενδιαφέρει να είναι λουσάτη. Δεν ξέρω τι βοήθεια μπορεί να σου δίνει. Άστο, κάν’ το μόνη σου», της είπε ο Λάκης Γαβαλάς. «Σήμερα αυτό το λουκ το μανταμέ είναι πολύ ωραίο» σχολίασε και της έβαλε 4.

«Πολύ καλύτερο να είσαι κακός αλλά αληθινός αντί για καλός αλλά μίμος. Όποιος θέλει να σε βοηθήσει πρέπει να το κάνει επειδή σε αγαπάει όχι επειδή είσαι ο Δούρειος Ίππος. Όταν εσύ πήγαινες εγώ ερχόμουνα», της είπε με πολλή αυστηρότητα η Έλενα Χριστοπούλου -στέλνοντας μήνυμα και στη Ραμόνα- και της έβαλε άσο!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top