Elif: Ο δικηγόρος φίλος του Γιουσούφ προσπαθεί να του δώσει κουράγιο

Όσα θα παρακολουθήσουμε στο επεισόδιο της Πέμπτης (09/01)

Η Αρζού μένει ακόμη με τον Ουμίτ στο σπίτι της μητέρας του.  Η μητέρα του Ουμίτ της ζητάει να ετοιμάσει καφέ και η Αρζού δυσαρεστείται γιατί δεν έχει συνηθίσει να κάνει δουλειές. Ο Γιουσούφ βρίσκεται στη φυλακή αλλά η Μελέκ εξακολουθεί να μην νιώθει ασφαλής. Θέλει να κρατήσει την Ελίφ στο σπίτι όσο η Αρζού είναι κάπου εκεί έξω.

Ο δικηγόρος φίλος του Γιουσούφ προσπαθεί να του δώσει κουράγιο και ελπίδα ότι όλα θα πάνε καλά. Του λέει πως ψάχνουν παντού την Αρζού και είναι θέμα χρόνου να τη βρουν. Ο Σελίμ διαφωνεί με τη Ζεϊνέπ για το θέμα της δουλειάς της. Δε θέλει η γυναίκα του να δουλέψει για έναν άνθρωπο που την απέλυσε και μετά την επαναπροσέλαβε.  Η Ασουμάν εργάζεται πλέον ως υπηρέτρια της Γκόντζα και του Ερκούτ και δεν είναι καθόλου ευχαριστημένη με την τροπή, που πήρε η ζωή της. Τηλεφωνεί στην Αρζού και της λέει πως τα πράγματα άλλαξαν από τότε που έφυγε.  Η Ασουμάν θέλει η Αρζού να επιστρέψει και να δει με τα μάτια της την κατάσταση. 

Ο Σελίμ τηλεφωνεί συνεχώς στον Ουμίτ. Ο Ουμίτ τελικά απαντάει και του λέει πως η μητέρα του είναι πολύ άρρωστη. Όταν ο Σελίμ κλείνει το τηλέφωνο θυμάται ότι πριν λίγες εβδομάδες του είχε πει ότι η μητέρα του πέθανε και τον παρηγορούσε.  Η Ελίφ ακούει όσα συζητάει η οικογένεια για τον Γιουσούφ. Παρεμβαίνει και τους λέει πως ο Γιουσούφ δεν είναι ένοχος.

Θέλει να τους πείσει αλλά κανείς δεν την πιστεύει. Η Αρζού πηγαίνει στο σπίτι της και βλέπει την Γκόντζα και τον Ερκούτ να μπαίνουν. Εκείνη τη στιγμή ο Ουμίτ της τηλεφωνεί και της ζητάει να επιστρέψει αμέσως στο σπίτι της μητέρας του γιατί υποψιάζεται πως τα σχέδια τους και η συνεργασία τους κινδυνεύουν…

Δείτε όλα τα επεισόδια της Elif

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top