Elif: Η Μελέκ χάνει τις αισθήσεις της και ένας ηλικιωμένος τη βρίσκει

Την Πρωτοχρονιά ένα ακόμα συναρπαστικό επεισόδιο στις 17.30 στο Star

Ο Γιουσούφ μαζί με τον άντρα, που τον βοηθάει, αναζητούν παντού τη Μελέκ. Πριν η Μελέκ είχε κατηγορήσει τον Γιουσούφ πως εργάζεται για την Αρζού και εκείνος ζητάει από έναν φίλο του να κάνει μια έρευνα για τη γυναίκα με αυτό το όνομα και πράγματι λαμβάνει κάποιες πολύτιμες πληροφορίες. 

Ο Γιουσούφ πηγαίνει στο σπίτι της Αρζού αλλά δέχεται ένα χτύπημα στο κεφάλι από τον Ουμίτ. Ο Ουμίτ δένει τον Γιουσούφ, του κλείνει το στόμα με ταινία και φεύγει. 

Η Αρζού λέει στον Ουμίτ να αρπάξει την Ελίφ και να φύγει. Η Μελέκ καταφέρνει να φτάσει και εκείνη στο σπίτι της Αρζού γιατί φοβάται πως εκείνη απήγαγε την Ελίφ με τη βοήθεια του Ουμίτ. 

Η Αρζού ξαφνιάζεται όταν τη βλέπει αλλά παραμένει ήρεμη και της λέει πως δεν έχει ιδέα για όσα την κατηγορεί και τη διώχνει. Η Μελέκ όμως είναι σίγουρη πως η Αρζού έχει καταστρώσει αυτό το σχέδιο. 

Η Μελέκ χάνει τις αισθήσεις της και ένας ηλικιωμένος τη βρίσκει και από το τηλέφωνο της καλεί τον Σελίμ. Ο άντρας μεταφέρει τη Μελέκ στο νοσοκομείο. Η Αρζού και ο Ουμίτ έρχονται σε κόντρα και ο Ουμίτ την απειλεί…

Δείτε όλα τα επεισόδια της Elif
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top