GNTM - Κέισι: Αποκαλύπτει το μυστικό που κρατά τόσο καιρό με την Κάτια

Όσα είπαν τα κορίτσια στις backstage δηλώσεις τους

Κάτι απρόσμενο συνέβη στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του GNTM, αφού δεν είχαμε μία, αλλά δύο αποχωρήσεις.

Κωνσταντίνα - Πόπη: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρησή τους απ' το GNTM

«Μας έχετε απασχολήσει πολύ και οι δύο. Οι διαφορές είναι πολύ μικρές μεταξύ σας, ώστε να αξιολογήσουμε μία από τις δύο. Θα φύγετε και οι δύο. Δεν έχετε θέση στην επόμενη δοκιμασία», είπε η Βίκυ Καγιά στην Κωνσταντίνα και την Πόπη ξαφνιάζοντας όλες τις διαγωνιζόμενες.

Αμέσως μετά τη διπλή αποχώρηση, όλα τα κορίτσια μίλησαν στην κάμερα της «Φωλιάς των Κου Κου».

Η Κάτια είπε ότι σοκαρίστηκε που έφυγε η Κωνσταντίνα, γιατί ήταν φίλη της. Το ίδιο και η Άννα. Η Μαρία από την πλευρά της πίστευε ότι θα αποχωρούσε η Άννα και η Κωνσταντίνα, ενώ η Άννα Μαρία δεν περίμενε να φύγουν οι συγκεκριμένες δύο.

Όσον αφορά στις προβλέψεις τους για τη δυάδα του τελικού, η Κάτια τόνισε ότι θα ήθελε να είναι εκείνη μαζί με την Κέισι, γιατί θέλει μία δυνατή παίκτρια να στέκεται δίπλα της, ενώ τόνισε ότι ανταγωνιστική έγινε μέσα στο GNTM.

Τα «αισθήματα» όπως φαίνεται είναι αμοιβαία και για την Κέισι, αφού κι εκείνη θεωρεί πολύ καλή παίκτρια την Κάτια και αποκάλυψε μάλιστα ότι οι δυο τους έχουν έρθει πιο κοντά κι έχουν ένα μυστικό: Περνούν μαζί πολλές ώρες στην κουζίνα μαγειρεύοντας και συζητώντας.

Το φαβορί Άννα Μαρία προβλέπει για την τελική τετράδα τον εαυτό της, την Κέισι, την Ίλντα και τη Χαρά, αφήνοντας «έξω» το άλλο φαβορί, την Κάτια.

 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top