GNTM: Το αβαντάζ της Μαρίας - Ποια θα «χαντακώσει»;

Δύο είναι οι αγαπημένες της επιλογές!

Στο επεισόδιο της προηγούμενη Τρίτης, η Μαρία η αγρότισσα είχε καταφέρει να κερδίσει για μία ακόμη φορά την καλύτερη φωτογραφία της δοκιμασίας.

GNTM: Η Ζενεβιέβ αναλαμβάνει τα «κλικ»-Ποιες κατάφεραν να δαγκώσουν το μήλο


Έτσι, απόψε, έχει το πολυπόθητο αβαντάζ. Αυτή τη φορά, το πλεονέκτημά της είναι ότι θα έχει χρόνο να γνωριστεί με τον παρτενέρ της πριν την κοινή τους φωτογράφιση και να «σχεδιάσουν» το «κλικ» τους στο concept «Σύγχρονη Εύα», ενώ όλα τα υπόλοιπα κορίτσια του διαγωνισμού, θα γνωρίσουν τον «Αδάμ» τη στιγμή της φωτογράφισης, μην έχοντας τη δυνατότητα προετοιμασίας της φωτογραφίας τους.

Και σαν να μην έφτανε αυτό το πλεονέκτημα της Μαρίας, της δόθηκε η ευκαιρία να διαλέξει μία κοπέλα, η οποία θα έχει τον Αδάμ με γυρισμένη πλάτη στη φωτογράφισή τους. Όπως όλοι καταλαβαίνουμε, αυτό είναι ένα μεγάλο disadvantage! Η Μαρία διάλεξε την Άννα. 

«Διαλέγω την Άννα γιατί στις περισσότερες φωτογραφίες είναι σέξι και όχι αθώα. Έτσι, χωρίς τη βοήθεια του Αδάμ, δε θα καταφέρει μόνη της!», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία, με την Άννα ν’ απαντά ότι της αρέσει αυτό το μειονέκτημα γιατί με τον Αδάμ πλάτη, θα έχει όλη την προσοχή πάνω της στη φωτογραφία.

Δείτε όλα τα επεισόδια του Greece’s Next Top Model
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top