Διαζύγιο για την Εμμανουέλα: Έφυγε από το σπίτι της μετά το GNTM!

Έμενε με τον σύζυγό της στη Θεσσαλονίκη και τώρα μετακομίζει στην Αθήνα

Η Εμμανουέλα, η οποία αποχώρησε για δεύτερη φορά από το GNTM το βράδυ της Τρίτης (26/11/2019), ήταν μία από τις πιο αγαπητές κοπέλες του διαγωνισμού μόδας και η αποχώρησή της, όπως και την πρώτη φορά, έτσι και τώρα, ήταν απρόσμενη!

Η 22χρονη πριν μπει στο σπίτι του Greece’s Next Top Model είχε δηλώσει ότι είναι παντρεμένη τα τελευταία δύο χρόνια και ο σύζυγός της, Χρήστος, ο οποίος εργάζεται σε νυχτερινά μαγαζιά στη Θεσσαλονίκη, ήταν πολύ υποστηρικτικός όσον αφορούσε στη συμμετοχή της στον διαγωνισμό. Η ίδια είχε πει, μάλιστα ότι εκείνος την είχε παρακινήσει να δηλώσει συμμετοχή.

Παλιά φωτογραφία της Εμμανουέλας  με τον πρώην σύζυγό της, Χρήστο

Ο γάμος τους ωστόσο, φαίνεται να έληξε άδοξα μετά την έξοδό της από το GNTM, με τους δυο τους να σβήνουν από το Instagram τις κοινές τους φωτογραφίες.

Εμμανουέλα: Χώρισε αμέσως μετά την αποχώρησή της απ' το GNTM

Η εντυπωσιακή κοπέλα ήταν καλεσμένη σήμερα το πρωί «Στη Φωλιά των Κου Κου» και μίλησε για πρώτη φορά δημόσια για τον χωρισμό της.
«Χώρισα και θα μετακομίσω στην Αθήνα. Δεν πειράζει. Όλα για κάποιον λόγο γίνονται πιστεύω και προχωράμε παρακάτω. Οι σχέσεις μας (με τον Χρήστο) δεν ήταν πολύ καλές ούτε μέσα στο παιχνίδι», είπε χαρακτηριστικά η Εμμανουέλα μη θέλοντας να σχολιάσει περισσότερο το θέμα αυτό.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top