Ιωαννίδης: Η επιστροφή του «MasterChef» και η περίεργη πρόταση που δέχτηκε!

Πόσο χρονών είναι ο διάσημος σεφ;

Σε λίγο καιρό το «MasterChef» επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από τη συχνότητα του Star.

Η επική απάντηση του Πάνου Ιωαννίδη όταν του πρότειναν το MasterChef

Πάνος Ιωαννίδης: Στην κουζίνα με βοηθό τον Σωτήρη Κοντιζά!


Ο Πάνος Ιωαννίδης άφησε για λίγο στην άκρη τα γυρίσματα του τηλεοπτικού διαγωνισμού μαγειρικής και υποδέχτηκε τη Δήμητρα Καλφούτζου και την κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» στο νέο του εστιατόριο που όπως λέει «είναι πολύ “Πάνος’’ από θέμα στησίματος αλλά και από το στήσιμο των πιάτων».

Ο δημοφιλής κριτής είναι φανερά αδυνατισμένος, αλλά αυτό συνέβη λόγω φόρτου εργασίας μιας και τρώει μία φορά την ημέρα. Μάλιστα, δηλώνει πως ανυπομονεί να ξεκινήσει το «MasterChef», μιας και θα καταφέρει να ξαναπάρει τα κιλά, εξαιτίας του εξαιρετικού catering που υπάρχει στα γυρίσματα.

Μιλώντας για το «MasterChef» σχολίασε και το ρεκόρ συμμετοχών, κάνοντας παράλληλα λόγο για  ενδιαφέρον casting, αλλά και μια πάρα πολύ καλή χρονιά.

Ο διάσημος σεφ δε δίστασε να αποκαλύψει την ηλικία του λέγοντας πως είναι 45 ετών, αλλά και ότι του αρέσει το ωραίο ντύσιμο. Βέβαια, στην καθημερινότητά του ντύνεται πιο casual γι’ αυτό και μπορεί να τον δούμε έξω με φόρμες.

Εκτός όμως από πολύ καλός σεφ είναι ένας πολύ γοητευτικό άνδρας και στο παρελθόν έχει δεχτεί μια περίεργη πρόταση. «Πέρσι με είχαν πάρει τηλέφωνο από τη Γερμανία και μου είπαν ότι έρχεται μια κυρία στην Ελλάδα. Μου έδινε 2.000 ευρώ για μια βραδιά μαζί μου. Την πονηρή πρόταση την πήρα ως χιούμορ, ευχαρίστησα και στη συνέχεια έκλεισα το τηλέφωνο».


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top