GNTM - Σπυρούλα: Όσα δε γνωρίζεις για την όμορφη Κύπρια

Σίγουρα δεν πέρασε απαρατήρητη απ' τον διαγωνισμό μόδας

Όσα είπε η Σπυρούλα «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Η 24χρονη Σπυρούλα, η οποία έφυγε από το GNTM πριν μία εβδομάδα (11/11/2019) είναι αδιαμφισβήτητα μία από τις πιο όμορφες και σέξι κοπέλες που πέρασαν από τον διαγωνισμό μόδας και η αποχώρησή της ήταν απρόσμενη.

GNTM: Αποχώρησε η Σπυρούλα!

Τα on air δάκρυα της Σπυρούλας: Δεν είχα φάει δυο μέρες και έπινα μόνο καφέ

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaizer Spyroula (@kaizerspy) on

 

Η 24χρονη κοπέλα, που χαρακτηρίστηκε ως ‘’plus size model’’ από την κριτική επιτροπή του Greece's Next Top Model κατάγεται από τη Λεμεσό της Κύπρου και έχει σπουδάσει υποκριτική σε Ελλάδα και Αμερική, ενώ παρά το νεαρό της ηλικίας της έχει ήδη εργαστεί ως ηθοποιός στην Αθήνα και τη Νέα Υόρκη, ως πωλήτρια σε σούπερ μάρκετ και ως ναυαγοσώστρια στην Κύπρο.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaizer Spyroula (@kaizerspy) on

 

Στον ελεύθερό της χρόνο, ασχολείται με την ιππασία και την κολύμβηση, ενώ της αρέσει να διαβάζει πολλά βιβλία αυτοβελτίωσης. Το όνειρό της είναι να περπατήσει σε πασαρέλα του μεγάλου οίκου μόδας ‘’Dolce & Gabbana’’ γιατί, όπως λέει και η ίδια, «τους αρέσουν τα μοντέλα με καμπύλες». Ένα ακόμα όνειρό της, είναι να παίξει σε ταινία στο Hollywood και τo motto της είναι: «Αν δεν υπάρχει δρόμος, πρέπει να τον φτιάξεις εσύ».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“Ask me to show you poetry in motion and I will show you a horse." #horses #whitehorse

A post shared by Kaizer Spyroula (@kaizerspy) on

 

Όσον αφορά στην προσωπική της ζωή, η μελαχρινή καλλονή φαίνεται να χώρισε πρόσφατα με τον επί δύο χρόνια σύντροφό της, καθώς τώρα, μετά το GNTM, έχει προτεραιότητα η επαγγελματική της ζωή.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

”To shine your brightest light is to be who you truly are”💫

A post shared by Kaizer Spyroula (@kaizerspy) on

 

«Είμαι μόνη, είχα σχέση δυο χρόνια, αλλά μετά το παιχνίδι επειδή θέλω να μετακομίσω Αθήνα και να πάω στο εξωτερικό. Λίγο η απόσταση. Είμαι 100% στα επαγγελματικά μου, άρα έπρεπε να τελειώσει κάπως αυτό», είχε δηλώσει πριν μία βδομάδα «Στη φωλιά των Κου Κου».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top