Τάσος Χαλκιάς: «Δεν πληρώνομαι για τις Άγριες Μέλισσες»

«Την περίοδο του "Λαβ Σόρρυ" με είχαν κάνει επίτιμο μέλος οι υδραυλικοί»

Ιδιαίτερα χαρούμενος που συμμετέχει στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» δηλώνει ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους Έλληνες ηθοποιούς, ο Τάσος Χαλκιάς.

«Οι "Άγριες Μέλισσες" είναι μια σειρά που μου έδωσε την ευκαιρία να μάθω νέους συναδέλφους που δε γνώριζα -ίσως ντροπή μου αλλά δεν τους γνώριζα. Φαντάζομαι ότι λόγω της Κάτιας Δανδουλάκη βρέθηκα στη σειρά», εξομολογήθηκε στη «Φωλιά των Κου Κου» και τον Γιάννη Πουλόπουλο.

Ο γνωστός ηθοποιός εξομολογήθηκε πως πραγματικά η συμμετοχή του είναι φιλική, αφού δεν πληρώθηκε για αυτή: «Δεν πληρώθηκα. Είμαι φίλος και με τον παραγωγό και αστειευτήκαμε και μεταξύ μας. Μου λέει: "Δεν φαντάζομαι να θέλεις χρήματα για να παίξεις σε αυτή τη σειρά;". Του λέω: "Δεν θέλω, δεν υπάρχει λόγος". Ένας λόγος που δεν συμφώνησα με τον κ. Καραγιάννη να πάρω λεφτά, είναι ότι έτσι κι αλλιώς δεν είχα πάρει λεφτά και από τις δύο προηγούμενες δουλειές. Η εταιρεία που έκανε την "Ονειροπαγίδα" βάρεσε κανόνι και δεν πληρώθηκε κανείς μας και από το "Κάτω Παρτάλι" δεν πληρώθηκα ποτέ, τουλάχιστον τη δεύτερη σεζόν. Άρχισα να μην ενδιαφέρομαι για την τηλεόραση γιατί δεν πληρωνόμουν. Εκείνη την περίοδο το αντιμετώπισα με κλάμα».

Αυτοί είναι οι τρεις ηθοποιοί που μπαίνουν στις «Άγριες Μέλισσες»

«Άγριες Μέλισσες»: Θα μείνει έγκυος η Δρόσω από τον Νικηφόρο;

Ο Τάσος Χαλκιάς αναφέρθηκε και στα όσα… υπερβολικά έζησε τη δεκαετία του '90 όταν πρωταγωνιστούσε στη σειρά «Λαβ Σόρρυ» του Mega με την Κωνσταντίνα Μιχαήλ.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top