Έξαλλη η Κάτια: «Από εδώ και πέρα... Ελευθερία; Ποια Ελευθερία;»

Off camera αγνοεί την ύπαρξή μας, λέει η Μαρίνα

Η πόρτα του GNTM 2 έκλεισε για την Όλγα, αφού ήταν αυτή που αποχώρησε στο χθεσινό επεισόδιο. Εκτός όμως από την αποχώρηση υπήρξε και ένταση τόσο στο πλατό όσο και στο σπίτι. 

GNTM: Τα πρώτα λόγια της Όλγας μετά την αποχώρησή της!

GNTM: Όλα όσα έγιναν στο σπίτι μετά τη συγγνώμη της Κάτιας στην Ελευθερία!


Όλα ξεκίνησαν όταν η Μαρίνα  εμφανίστηκε μπροστά στους κριτές του παιχνιδιού και κατηγόρησε ανοιχτά την Κάτια λέγοντας πως κάνει bullying στην Ελευθερία. H Κάτια, ωστόσο, έχει αντίθετη άποψη.

«Με ενόχλησε που κάποια άτομα παίζουν με λέξεις που προφανώς δεν ξέρουν καν τι σημαίνουν. Το ότι λέω στην Ελευθερία να μαζέψει τα πράγματά της, γιατί μόνο τότε της απευθύνω τον λόγο δε θεωρώ ότι της κάνω bullying. Μπορεί ο τρόπος μου να είναι απότομος, αλλά είμαστε πάρα πολύ καιρό στο σπίτι και κάποιοι κανόνες είναι βασικοί», είπε και πρόσθεσε: «Η Ελευθερία δεν είναι μωρό, είναι μία γυναίκα 20 χρονών και δεν είναι καθόλου ευάλωτη. Ξέρει πολύ καλά τι της γίνεται. Η Ελευθερία δε μου έχει απευθύνει ποτέ τον λόγο να μου πει ότι δεν της αρέσει ο τρόπος μου».

GNTM: Η Μαρτίνα αποκάλυψε τι σημαίνει το όνομα των FF τελικά...

Θέση για τον «χαμό» που δημιουργήθηκε στο πλατό εξέφρασε και η Ελευθερία. «Δεν περίμενα να γίνει αυτός ο χαμός. Άνοιξε τη συζήτηση η Μαρίνα, γιατί είναι πολύ καλή της φίλη. Έχουν καταλάβει ότι είμαι ο πιο αδύναμος χαρακτήρας και δεν αντιδρώ εύκολα. Θα το αλλάξω αυτό. Η Κάτια μιλά συνεχώς άσχημα. Βρίσκει λόγους σχετικά με την καθαριότητα ή με την ικανότητά μου να κάνω κάτι μέσα στο σπίτι. Συνήθως κοιτάω με γουρλωμένα μάτια, γιατί δεν καταλαβαίνω στην αρχή τι θέλει να πει ο άλλος

Η Τζώρτζια Γεωργίου ρώτησε την Ελευθερία μπροστά στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» αν πιστεύει ότι η συγγνώμη της Κάτιας ήταν αληθινή και τότε η νεαρή παίκτρια είπε ότι δεν ξέρει  αν ήταν πραγματική ή όχι, αλλά θέλει να πιστεύει ότι το εννοούσε.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top