Κατερίνα από GNTM: «Χάρηκα που έφυγε η Σουζάνα»

Εκνευρίζεται πολύ βλέποντας τα επεισόδια

Παρότι έφυγε από την πρώτη δοκιμασία του GNTM, το plus size μοντέλο με τα… μπλε μαλλιά παρακολουθεί στενά το παιχνίδι του STAR και -φυσικά- έχει άποψη για τα όσα συμβαίνουν στο σπίτι.

«Δε νομίζω ότι η Κάτια λυπήθηκε που έφυγε μία δυνατή αντίπαλος, όπως η Σουζάνα αφού είναι μοντελάρα» σχολίασε η Κατερίνα για τα δάκρυα της Κάτιας στην αποχώρηση της Σουζάνας. Μάλιστα μίλησε και για τη στάση της Άννα-Μαρίας, λέγοντας πως παρά την ηλικία της είναι αρκετά ώριμη. «Την αγαπώ την Άννα-Μαρία είναι to the point, λέει αυτά που πρέπει να πει την ώρα που πρέπει να τα πει. Είναι πολύ έξυπνη» είπε για τη 18χρονη διαγωνιζόμενη. 

GNTM: H Κατερίνα απάντησε στον Λιάγκα: «Δεν ασχολούμαι με κομπλεξικούς!»

GNTM- Trailer: Γοργόνες στα δίχτυα και αλανιάρες κότες έχουν φωτογράφιση!

Πολύ δυνατή παίκτρια χαρακτήρισε και την Κωνσταντίνα, που μέσα στο παιχνίδι έχει δείξει ένα άλλο πρόσωπο, ενώ είπε πως η Μαρία η αγρότισσα κάνει πολύ καλά που λέει όσα λέει. 

Ποια είναι η άποψή της Κατερίνας για τη Σουζάνα που αποχώρησε την περασμένη Τρίτη; «Χάρηκα που έφυγε, γιατί δεν είχε φωτογραφία τόσο καιρό και δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο την κρατούσαν στο παιχνίδι. Είναι πανέμορφη, έχει σωματάρα, είναι μοντέλο, αλλά για φωτογράφηση δεν κάνει. Δεν έβγαζε φωτογραφίες, άλλο η πασαρέλα που θα κάνει!» είπε κλείνοντας το plus size μοντέλο.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top