GNTM: H Κατερίνα απάντησε στον Λιάγκα: «Δεν ασχολούμαι με κομπλεξικούς!»

Η αντίδραση του plus size μοντέλου στα σχόλια του δημοσιογράφου

Μπορεί να ήταν από τις πρώτες παίκτριες που έφυγε από το GNTM, αφού δεν μπόρεσε να «περπατήσει» στην κάθετη πασαρέλα, ωστόσο έκανε εντύπωση με τις καμπύλες της, τα… μπλε μαλλιά και το ταπεραμέντο της.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε το βράδυ της Τετάρτης την Κατερίνα, το γνωστό πλέον plus size μοντέλο που είχε ενθουσιάσει την κριτική επιτροπή του παιχνιδιού. Οι δυο τους έκαναν μία αρκετά ενδιαφέρουσα κουβέντα τόσο για τα κιλά, την καριέρα της και το bullying που κατά καιρούς δέχεται. 

Κατερίνα: Βγήκε από το GNTM αδυνατισμένη

Μάλιστα, δε δίστασε να δώσει τη δική της απάντηση στα καυστικά σχόλια του Γιώργου Λιάγκα, αναφορικά με τη φωτογράφηση που έκανε με το μαγιό στην παραλία στο δεύτερο bootcamp του GNTM.

Από την «επίσημη» φωτογράφηση των κοριτσιών για το GNTM

«Αρχικά μου το είπανε. Μετά δέχτηκα σωρηδόν μηνύματα. Δε με ενδιαφέρει να απαντήσω. Δε με απασχολεί αν το μισό ποσοστό των Ελληνίδων γυναικών δεν του αρέσουν ή του συγκεκριμένου ανθρώπου ή του χαλάνε την αισθητική του. Γενικά δεν ασχολούμαι με κομπλεξικούς ανθρώπους... καθόλου! Άλλο είναι η άποψη και άλλο η κακή κριτική. Δηλαδή να μειώσεις ή να γελοιοποιήσεις μια κατάσταση… Αυτά δε γίνεται να τα λες. Δηλαδή αν σε ενοχλώ εγώ σε ενοχλεί το 70% των Ελληνίδων που βγαίνει στην παραλία. Ουσιαστικά είναι σα να λέμε να βάλουμε είσοδο στις παραλίες. Προσπαθήσαν να επικοινωνήσουν από την εκπομπή του μαζί μου, αλλά δε θέλω να δώσω συνέχεια σε αυτό», είπε, μεταξύ άλλων, η Κατερίνα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top