Στέλιος Τσάκωνας: «Αν δεν ακολουθείς το όνειρό σου δεν έχεις σκοπό στη ζωή»

Το «νέο αίμα» του λαϊκού τραγουδιού στο star.gr

Τον γνωρίσαμε πριν από περίπου τρία χρόνια όταν κατάφερε όχι μόνο να σηκώσει τον τοίχο του  talent show «Rising Star», αλλά και να κάνει ρεκόρ στην τότε ψηφοφορία, καθώς συγκίνησε με την ερμηνεία του στο τραγούδι του Παντελή Παντελίδη «Τα σχοινιά σου»

Στα παρασκήνια του «Rising Star» με τον συμπαίκτη του Δημήτρη Αβραμόπουλο

Ο Στέλιος Τσάκωνας απάντησε στο star.gr για το πως αισθάνθηκε που έφτασε μέχρι τον τελικό, ωστόσο την πρώτη θέση κέρδισε ο Γιάννης Ξανθόπουλος: «Και μόνο που έφτασα στον τελικό ήμουν πάρα πολύ γεμάτος κι από την αγάπη του κόσμου. Έλαβα χιλιάδες μηνύματα και πραγματικά δε με ένοιαζε να βγω πρώτος… Το μεγαλύτερο έπαθλο που πήρα ήταν η αγάπη του κόσμου», είπε, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στη σχέση που έχει σήμερα με τους κριτές και coaches της τότε επιτροπής, Κώστα Μακεδόνα και Χρήστο Μάστορα.

Σήμερα ο 21χρονος τραγουδιστής που έχει κυκλοφορήσει δύο ιδιαίτερα επιτυχημένα singles με την Panik Platinum, το «Αν δεν τρελαίνεσαι» και το «Για την ιστορία», ετοιμάζεται για την πρώτη του ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά.

Τον ρωτήσαμε για την πληθώρα των talent shows που υπάρχουν στην ελληνική τηλεόραση. Είναι υπέρ όλων αυτών; «Επειδή ήμουν κι εγώ ένα τέτοιο παιδί που έψαχνε την τύχη του μέσω των talent shows είμαι υπέρ… Γιατί αν δεν ακολουθήσεις το όνειρό σου δεν έχεις σκοπό στη ζωή» απάντησε ξεκάθαρα.

EKANE παγκόσμιο ρεκόρ στο Rising Star: Τραγούδησε Παντελίδη και πήρε 98%!

Η πιο σημαντική στιγμή στην καριέρα ενός τραγουδιστή είναι όταν ακούει πρώτη φορά το τραγούδι του στο ραδιόφωνο. «Ήταν πολύ αμήχανη στιγμή, αισθάνθηκα πολύ περίεργα. Ήταν κάτι που δεν περίμενα να γίνει… Ήμουν στην πόλη μου, τη Θήβα. Συγκινήθηκα, ήταν λίγο παράξενη στιγμή. Ήμουν μόνος μου στο αμάξι, συγκινήθηκα και χάρηκα ταυτόχρονα» είπε για τη δική του πρώτη φορά ο Στέλιος!

Η σχέση του με τις θαυμάστριες είναι πολύ καλές, ενώ ήδη λαμβάνει αρκετά «περίεργα» μηνύματα στα social media που αντιμετωπίζει με πολύ χιούμορ. 

Αυτό το διάστημα ο ταλαντούχος Στέλιος εμφανίζεται με το πιο… αρσενικό σχήμα της νυχτερινής Αθήνας, με τον Λευτέρη Πανταζή, τον Πάνο Καλίδη, τον Θάνο Πετρέλη και τον TUS στο Εμπατή North στη Βαρυμπόμπη. 

Του Κωνσταντίνου Μπουγά (k.mpougas@star.gr)

Κάμερα-μοντάζ: Amber Doku

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top