GNTM: Η γκρίνια της Μαρίας και η επική απάντηση της Ζενεβιέβ!

«Γιατί να αλλάξω το μυαλό μου και να μην αλλάξω τα μαλλιά μου»

Το extreme makeover είναι γεγονός στο GNTM. Τα κορίτσια κρατούν μία φωτογραφία στα χέρια τους με το look που πρόκειται να αποκτήσουν.

Η αλλαγή της Μαρίας δεν είναι μεγάλη, αφού τόσο η Έλενα Χριστοπούλου όσο και η Ζενεβιέβ Μαζαρί έχουν ζητήσει από τους κομμωτές να τις κάνουν αφέλειες.

GNTM: Αυτές είναι οι αλλαγές που θα κάνουν τα κορίτσια στα μαλλιά τους!

Και εδώ η Μαρία κάνει την… έκπληξη! Ενώ οι περισσότερες κοπέλες δε θέλουν να αποχωριστούν τα μακριά τους μαλλιά εκείνη θέλει να αποκτήσει ένα πιο αντρικό look.
 
«Κλαίνε οι χήρες, κλαίνε και οι παντρεμένες», λέει η Ζενεβιέβ όταν ακούει τη διαγωνιζόμενη να γκρινιάζει.Στη συνέχεια, η Μαρία λέει ότι αυτό το look το είχε όταν ήταν κοριτσάκι: «Δε θέλω να γίνω κοριτσάκι» λέει συνεχώς εκνευρίζοντας συνεχώς τις συμπαίκτριές της.

Τότε η Μαρτίνα φανερά ενοχλημένη από την γκρίνια της λέει στην κάμερα: «Η Μαρία για ακόμα μια φορά θέλει να κλέψει τις εντυπώσεις, για ακόμα μία φορά είναι κουραστική».

Από την άλλη πλευρά, η Κάτια προσπαθεί να της αλλάξει γνώμη. «Θα είναι πολύ καλό κούρεμα». «Εμένα στο μυαλό μου είναι αλλιώς» απαντά η Μαρία και τότε η Κάτια της ζητά να αλλάξει το μυαλό της.

«Γιατί να αλλάξω το μυαλό μου και να μην αλλάξω τα μαλλιά μου», αναρωτιέται η Μαρία και συνεχίζει: «Δε θέλω να υποστηρίξω αυτό το look»

Δείτε όλα τα επεισόδια του Greece's Next Top Model

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top