Άιρα από GNTM: «Δεν έχω γνωρίσει ποτέ τον πατέρα μου»

Το μοντέλο που για δεύτερη φορά δεν πέρασε στο σπίτι

Για δεύτερη φορά η Άιρα έκανε την προσπάθειά της για να περάσει στο σπίτι του GNTM, ωστόσο και πάλι δεν τα κατάφερε!

Το νεαρό μοντέλο μίλησε στη «Φωλιά των Κου Κου» και τον Γιώργο Κρικοριάν για αυτή της την εμπειρία. «Δεν ένιωσα και πολύ άνετα στη φωτογράφηση και μάλλον για αυτό δεν πέρασα» είπε για τον λόγο που της στέρησε την είσοδό της στο σπίτι του GNTM. «Είχα αγχωθεί γιατί οι άλλες κοπέλες ήταν υπέροχες, στην αρχή έτρεμα» συνέχισε, περίμενε όμως ότι θα περάσει; «Επειδή πέρυσι στη φωτογράφηση με πέρασαν και φορούσα περίπου το ίδιο μαγιό, δεν πίστευα ότι θα με κόψουν. Ήμουν πολύ σίγουρα ότι θα περάσω!».

GNTM 2: Αυτά τα 24 κορίτσια μπαίνουν στο σπίτι του διαγωνισμού!

Πώς αισθάνθηκε που δεν πέρασε; «Έφυγα, ξέσπασα δε ρώτησα καν γιατί με απέρριψαν!» είπε η όμορφη κοπέλα, που παραδέχτηκε ότι δεν κλαίει συχνά, ενώ ο πρώτος άνθρωπος που πήρε τηλέφωνο μετά τη δεύτερη απόρριψη είναι ο σύντροφός της ο Βασίλης, που πέρυσι την είχε συνοδεύσει στην audition.

Η Άιρα που έχει καταγωγή από τη Λιθουανία είπε ότι δεν έχει γνωρίσει ποτέ τον πατέρα της: «Δε νομίζω να ξέρει καν ότι είμαι η κόρη του!». 

GNTM: Τα «καρφιά» των κοριτσιών για την Ελευθερία - Άρχισαν τα «όργανα»

Τέλος έκανε τις δικές της προβλέψεις λέγοντας πως ξεχωρίζει την Άννα Χατζή, τη Σουζάνα και τη Λυδία, ενώ δε θεώρησε δίκαιο ότι η Ελευθερία πήρε το golden pass. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top