Μπογδάνος: Το παρασκήνιο του φλογερού έρωτα με την Καρβελά

Ο έρωτας, η συγκατοίκηση και ο γάμος

Ήταν αρχές Ιουλίου όταν ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και η Έλενα Καρβελά αποφάσισαν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας στη Νάξο.

Μπογδάνος: Γλίστρησε και χτύπησε στο κεφάλι

Μπογδάνος-Καρβελά: Το φωτογραφικό άλμπουμ από τον γάμο τους στη Νάξο

Λίγο καιρό αργότερα, το νιόπαντρο ζευγάρι έδωσε και την πρώτη του κοινή συνέντευξη μιλώντας για τη γνωριμία τους, τη συγκατοίκηση, τον γάμο αλλά και την επαγγελματική τους συνεργασία.

Τα βλέμματα τους συναντήθηκαν για πρώτη φορά όταν η Έλενα Καρβελά πήγε ως μαθητευόμενη στην εκπομπή του Κωνσταντίνου στον ΣΚΑΪ. «Σκέφτηκα ότι θα περάσω καλά, θα γελάσουμε… Θεώρησα ότι είναι πιο χαλαρός και πως θα μάθω στο πλευρό του. Από την πρώτη στιγμή άρχισα να τον ερωτεύομαι. Τέσσερα χρόνια μετά είμαστε μαζί και παντρεμένοι. Στην αρχή, λόγω του ότι ήμασταν σε επαγγελματικό χώρο, μιλούσαμε στον πληθυντικό και τηρούσαμε τα βασικά», είπε η σύζυγος του δημοσιογράφου.

Από τη άλλη πλευρά, ο βουλευτής ανέφερε ότι Από την πρώτη στιγμή υπήρχε χημεία μεταξύ τους. Ήθελε να της ζητήσει να βγουν ραντεβού, αλλά το σκεπτόταν επειδή εκείνη έκανε πρακτική άσκηση στον τηλεοπτικό σταθμό.

Βέβαια, η απόφαση της νεαρής δημοσιογράφου να μη συνεχίσει να εργάζεται στην τηλεόραση διευκόλυνε τα πράγματα και έτσι ο Κωνσταντίνος άδραξε την ευκαιρία και της ζήτησε να βρεθούν οι δυο τους.

Τρία χρόνια αργότερα, κατάλαβαν πως είχε έρθει η στιγμή να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και έτσι ο Κωνσταντίνος της έκανε πρόταση γάμου: «Η πρόταση γάμου ήρθε στα τρία χρόνια. Ωστόσο, συγκατοικήσαμε από τη πρώτη στιγμή. Βγήκαμε Σάββατο βράδυ, η Έλενα επέστρεψε σπίτι της και την επόμενη ημέρα την κάλεσα σπίτι να της μαγειρέψω και να φάμε. Έμεινε την Κυριακή, έμεινε την Δευτέρα, έμεινε την Τρίτη, έμεινε και την Τετάρτη… έμεινε την Πέμπτη. Παρασκευή γύρισε σπίτι της. Μετά από ένα δύο μήνες, συνειδητοποιήσουμε ότι μένουμε μαζί. Συνειδητοποίησα ότι είναι ο άνθρωπος που θέλω να περάσω τον βίο μου», εξήγησε στην εκπομπή «Μαζί σου Σαββατοκύριακο» και την Τατιάνα Στεφανίδου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top