Στέλλα Μιζεράκη: Παραδέχεται ότι έκανε πλαστική επέμβαση στο στήθος της

«Δικαίωμά μας είναι να κάνουμε παρεμβάσεις στον εαυτό μας»

Πριν από λίγο καιρό είχε «βουίξει» το διαδίκτυο πως η νικήτρια του πρώτου κύκλου του «Power of Love», Στέλλα Μιζεράκη, έκανε προσθετική επέμβαση στο στήθος της.

Στέλλα Μιζεράκη: Η βόλτα στα Ματογιάννια μετά τις δύσκολες στιγμές

Η ίδια μίλησε σήμερα το πρωί στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι not» και αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι οι φήμες αληθεύουν και πως την πλαστική επέμβαση αυτή την έκανε με τα χρήματα από τη νίκη της στο ριάλιτι αγάπης.

«Το πήρα το έπαθλο σχετικά πρόσφατα. Μέσα στο καλοκαίρι. Γενικά βάζω ένα πλάνο στη ζωή μου και οργανώνω και τα χρήματα. Έκανα δώρο στον εαυτό μου. Έκανα εμφανισιακά ένα δώρο και κράτησα και κάποια χρήματα να τα επενδύσω κάπου που θέλω. Ναι έκανα πλαστική το στήθος μου. Φαίνεται και από τις φωτογραφίες. Πιστεύω μπορούμε να κάνουμε παρεμβάσεις στον εαυτό μας από την στιγμή που δεν γινόμαστε άλλοι, αλλά και να θέλουμε να γίνουμε δικαίωμα μας είναι», είπε χαρακτηριστικά η Στέλλα Μιζεράκη.
 

Φωτογραφία της Στέλλας πριν την πλαστική στήθους

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hello August!!!! ❤️❤️❤️❤️ 🔥🔥🔥Giveaway🔥🔥🔥 Κορίτσια μου μια τυχερή θα κερδίσει το υπέροχο ολόσωμο μαγιό της φωτογραφίας. Μπορειτε να το κερδίσετε με 3 απλά βήματα: ➡️Follow @forebelleofficial και @stellamizeraki ➡️Tag σε comment 3 φίλες σας ➡️like στην φωτογραφία Ο διαγωνισμός λήγει 08/08 Καλή επιτυχία!!!!!❤️❤️❤️❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη stella mizeraki Official 💎💎 (@stellamizeraki) στις

 

Η Στέλλα Μιζεράκη μετά την πλαστική επέμβαση

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top