Elif: Η Ελίφ κάνει ό,τι μπορεί για να ξεφύγει από τον Κεμάλ

Καταιγιστικές εξελίξεις στο επεισόδιο της Πέμπτης στις 17.40 στο Star

Η Πελίν σκέφτεται πως ο Σελίμ τη ζηλεύει και το λέει στη Φεραγιέ. Εκείνη της απαντάει πως ονειρεύεται.  Ο Σελίμ πηγαίνει στο σπίτι της Φεριντέ για να φάνε. Όταν πηγαίνει να πλύνει τα χέρια του ο Μουράτ βλέπει στο κινητό του γαμπρού του πως τον καλεί η Πελίν και θυμώνει. Ο Σελίμ απαντάει στο τηλεφώνημα και λέει πως θα μιλήσουν αργότερα και το κλείνει. Όταν η Ζεϊνέπ ρωτάει ποιος ήταν  εκείνος της απαντάει πως ήταν ο φίλος του, ο Μπουράκ. Ο Ερκούτ λέει στον Νετζντέτ πως δεν ήταν κανείς στη διεύθυνση που πήγε και έτσι δεν μπόρεσε να φέρει την Ελίφ. Ο Νετζντέτ καλεί την Ασουμάν και μαθαίνει πως η Ράμπια τηλεφώνησε ξανά. Λέει στον Ερκούτ πως θα μιλήσουν ξανά αργότερα και μαζεύει τους άντρες του να πάνε στο σπίτι της Ράμπια αλλά δεν είναι κανείς εκεί.

Ο Νετζντέτ σκέφτεται πως ήταν άδικος με τον Ερκούτ. Η Ράμπια πηγαίνει την Ελίφ στο κτήμα αλλά δεν ξέρει πως εκεί βρίσκεται και ο Κεμάλ. Η Ελίφ χαίρεται όταν βλέπει το κτήμα και καθώς τρέχει προς το σπίτι, ο Κεμάλ σπρώχνει τη Ράμπια, πιάνει την Ελίφ και το σκάει. Η Ράμπια χάνει τις αισθήσεις της. Ο Κενάν βρίσκει την Ράμπια στην πόρτα του κτήματος και τη μεταφέρει στο σπίτι. Η Αλιγιέ και η Τουλάι ξαφνιάζονται. Όταν η Ράμπια συνέρχεται λέει στον Κενάν πως ο Κεμάλ απήγαγε την Ελίφ. Ο Κενάν τρέχει να τους βρει. Η Αλιγιέ καλεί γιατρό για την Ράμπια, η οποία έχει ένα φοβερό πονοκέφαλο.  Η Τουλάι μετράει την πίεση στην Ράμπια και διαπιστώνει πως είναι υψηλή. Ο γιατρός έρχεται και δίνει τις πρώτες βοήθειες στη Ράμπια.  Η Ασουμάν τηλεφωνεί στον Κεμάλ όταν βλέπει τον Κενάν να φεύγει τόσο βιαστικός. Η Ελίφ κάνει ό,τι μπορεί για να ξεφύγει από τον Κεμάλ αλλά δεν τα καταφέρνει. 

Ο Κενάν τηλεφωνεί στον Σελίμ και του εξηγεί τι συνέβη και του ζητάει να τον συναντήσει στο δρόμο, που οδηγεί στο δάσος. Ο Σελίμ λέει στη Μελέκ, τη Ζεϊνέπ, τον Μουράτ και τη Φεριντέ τι του είπε ο Κενάν και φεύγουν όλοι μαζί. Ο Κενάν δεν μπορεί να βρει την Ελίφ στο δάσος και ενημερώνει την αστυνομία. Στέλνουν αμέσως μια ομάδα έρευνας. Ο Νετζντέτ τηλεφωνεί στον Κεμάλ και τον προσβάλει και τον απειλεί. Εκείνος του λέει πως έχει την Ελίφ αλλά δεν πρόκειται να του τη δώσει…

Δείτε όλα τα επεισόδια της σειράς Elif

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top