Elif: Ο Κενάν κάνει ξανά αίτηση διαζυγίου - Τι θα γίνει με την Τουγτσέ;

Την Τρίτη στις 17:40 δείτε ένα συναρπαστικό επεισόδιο της Ελίφ

Ο Κενάν κάνει ξανά αίτηση διαζυγίου αλλά ανησυχεί για την κηδεμονία της Τουγτσέ. Η Αρζού μεταφέρεται από την αποθήκη σε δωμάτιο και καλούν τον γιατρό Φαρούκ.

Η Αρζού λέει στον γιατρό πως την κλείδωσαν στην αποθήκη και όταν εκείνος ρωτάει ποιος το έκανε ο Ερκούτ επεμβαίνει και λέει στον γιατρό πως η κοπέλα αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Όταν ο γιατρός φεύγει, ο Ερκούτ κλειδώνει ξανά την Αρζού στην αποθήκη.

Ο Κεμάλ πηγαίνει στη Ράμπια να πάρει την Ελίφ και την Ιντζί. Εκείνη του λέει πως δεν του δίνει τα παιδιά γιατί ξέρει ότι η Ελίφ δεν είναι ανιψιά του και αν θέλει μπορεί να καλέσει την αστυνομία και του κλείνει την πόρτα κατάμουτρα.

Ο Κεμάλ συναντάει τυχαία δύο άντρες, που τους χρωστάει λεφτά από τον τζόγο, οι οποίοι τον χτυπούν. Ο Κεμάλ τηλεφωνεί στον Βεϊσέλ και ζητάει βοήθεια και εκείνος τον φιλοξενεί στο σπίτι του.

Η Ελίφ μιλάει στη Ράμπια και την Ιντζί για τη Μελέκ καθώς της λείπει πολύ και ανησυχεί για εκείνη. Η Ράμπια αποφασίζει να πάει την Ελίφ στη μητέρα της. Η Ράμπια βρίσκει το τηλέφωνο του Κενάν και τηλεφωνεί αλλά απαντάει η Ασουμάν η οποία αναγνωρίζει τη φωνή της.

Η Ασουμάν λέει στην Ράμπια πως ο Κενάν δεν είναι σπίτι. Όλοι στο κτήμα ανησυχούν για την ασφάλεια της Μελέκ και της Φεριντέ εξαιτίας της Αρζού. Ο Μουράτ μένει με τη Μελέκ και τη Φεριντέ και είναι και εκείνος θυμωμένος με την Αρζού. Η Ασουμάν προσπαθεί να επικοινωνήσει με τον πατέρα της αλλά δεν τα καταφέρνει.

Ο Κενάν ανακοινώνει στην οικογένειά του πως αποφάσισε να χωρίσει από την Αρζού. Όλοι είναι στο πλευρό του.

Η Αλιγιέ χαίρεται με την απόφαση του γιου της και λυπάται που τον ανάγκασε να παντρευτεί την Αρζού. Κατηγορεί τον εαυτό της για όσα πέρασαν όλοι εξαιτίας της Αρζού.

Δείτε όλα τα επεισόδια της σειράς Elif

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top