Elif: Η Ελίφ βρίσκει τη Ράμπια λιπόθυμη

Συναρπαστικό επεισόδιο την Τρίτη στις 17.30 στο Star

Ο Κοράι βρίσκει την Πελίν στην είσοδο της σχολής και τη ρωτάει ποιος ήταν αυτός που την έσωσε. Εκείνη του απαντάει πως είναι κάποιος που την αγαπάει πολύ και ο νεαρός γίνεται έξαλλος. Περιμένει στην είσοδο και όταν βλέπει τον Σελίμ του ζητάει να μείνει μακριά από την Πελίν και τον απειλεί με μαχαίρι. Ο Σελίμ λέει στον Κοράι να αφήσει ήσυχη την κοπέλα, του παίρνει το μαχαίρι και πιάνονται στα χέρια.

Ο Κοράι φεύγει λέγοντας του πως θα τα ξαναπούν σύντομα. Ο Σελίμ συναντάει την Πελί και της μιλάει για τον καυγά που είχε με τον Κοράι. Της προτείνει να μιλήσει μαζί του άλλη μια φορά και αν δεν αλλάξει συμπεριφορά απέναντί της, να τον καταγγείλει. Η Πελίν συμφωνεί να το κάνει και ο Σελίμ φεύγει.  Η Πελίν τηλεφωνεί στη Φεραγιέ και της λέει όλα όσα συνέβησαν.Η Φεραγιέ της λέει πως άκουσε στη σχολή να συζητάνε πως η σχέση του Σελίμ και της Ζεϊνέπ περνάει κρίση και αυτό δίνει ελπίδες στην Πελίν. Σκέφτεται να αγοράσει ένα ωραίο δώρο στον Σελίμ με αφορμή τα γενέθλια του.  Η Ζεϊνέπ περιμένει τον Σελίμ αλλά δεν έχει ιδέα για όσα έχουν συμβεί.  Όταν εμφανίζεται ο Σελίμ με σημάδια στο πρόσωπο τον ρωτάει τι έγινε. Ο Σελίμ της λέει πως δήθεν τσακώθηκε με έναν οδηγό στην κίνηση και πως δεν είναι κάτι σημαντικό.

Όταν η Ζεϊνέπ προσπαθεί να περιποιηθεί τις πληγές του ο Σελίμ της βάζει τις φωνές. Αργότερα το ζευγάρι πηγαίνει σινεμά και συμφιλιώνονται. Η Ζεϊνέπ ετοιμάζει ένα πάρτι – έκπληξη για τα γενέθλια του Σελίμ.  Ο Μουράτ δεν ξέρει πως να οδηγεί αυτόματο αυτοκίνητο και νιώθει άσχημα. Ο Κενάν του δείχνει. Η Ελίφ επισκέπτεται τη Ράμπια είναι πολύ λυπημένη επειδή η Εμπρού δεν θα γυρίσει ξανά και η Ελίφ προσπαθεί να της φτιάξει τη διάθεση. Η πίεση της Ράμπια ανεβαίνει και δεν έχει φάρμακα. Η Ελίφ πηγαίνει στο φαρμακείο αλλά δεν μπορεί να πάρει το φάρμακο επειδή δεν έχει συνταγή. Όταν επιστρέφει στο σπίτι της Ράμπια, τη βρίσκει λιπόθυμη.

Όταν συνέρχεται, η Ελίφ ετοιμάζει νερό με λεμόνι για να της το δώσει, ακολουθώντας τη συμβουλή του φαρμακοποιού. Η Ιντζί αγοράζει σοκολάτες και πηγαίνει στη Ράμπια για να απολογηθεί. Λυπάται όταν βλέπει πως είναι άρρωστη. Τα δύο κοριτσάκια προσπαθούν να βρουν τρόπο να πάρουν το φάρμακο της Ράμπια. Ο Σερντάρ κανονίζει το διαβατήριο της Γκόντζα και θα μπορεί να φύγει από τη χώρα σε
τρεις μέρες. Επίσης έχει κανονίσει πριν φύγει να επισκεφθεί έναν γιατρό και να κάνει έκτρωση…

Δείτε όλα τα επεισόδια της Elif

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top