Elif: Η Ελίφ βρίσκει τον τρόπο να πάρει τα λεφτά από τον Κεμάλ

Νέο ανατρεπτικό επεισόδιο την Παρασκευή στις 17:30 στο STAR

Το πόδι του Μουράτ είναι καλύτερα. Όταν η Μελέκ και η Φεριντέ του λένε πως ο Κενάν θα του βρει δουλειά, ο Μουράτ λέει πως δεν θα δεχθεί η Μελέκ να έχει οποιαδήποτε υποχρέωση απέναντι στον Κενάν και αρνείται να πάει να τον δει. Όμως στο τέλος η Μελέκ και η Φεριντέ καταφέρνουν να τον πείσουν.

Ο Κενάν προσλαμβάνει τον Μουράτ ως προσωπικό του οδηγό. Ο Σερντάρ πηγαίνει την Γκόντζα σε έναν φίλο του και της λέει πως εκείνος θα μείνει αλλού. Η Γκόντζα του ζητάει να μείνει μαζί της. Ο Κεμάλ βρίσκει τα λεφτά που έκρυβαν η Ελίφ και η Ιντζί.

Η Ελίφ τον βλέπει να βάζει κάποια χρήματα στην τσέπη του και όταν πηγαίνει στο μέρος που είχε κρύψει τα χρήματα και δεν τα βρίσκει νιώθει μεγάλη λύπη.

Η Ελίφ ακολουθεί τον Κεμάλ και προσπαθεί να βρει έναν τρόπο να πάρει πίσω τα χρήματα. Όταν εκείνος σηκώνεται από την καρέκλα του καφενείου, η Ελίφ παίρνει τα χρήματα από την τσέπη του και τρέχει να τα δώσει πίσω στην Ράμπια.

Ο Κεμάλ καλεί τον Βεϊσέλ και του λέει πως θέλει να συνεργαστούν. Καθώς ετοιμάζεται να του δώσει τα χρήματα, συνειδητοποιεί πως δεν είναι στην τσέπη του. Ο Βεϊσέλ του λέει πως μπορούν να γίνουν συνεργάτες και να του δώσει αργότερα τα χρήματα. Μαζί αναζητούν μαγαζί για να νοικιάσουν. Η Ζεϊνέπ και ο Σελίμ διαβάζουν για να περάσουν τις εξετάσεις τους.

Ο Σελίμ αφήνει τη Ζεϊνέπ στη σχολή και πηγαίνει σε ένα μαγαζί. Εκεί συνειδητοποιεί πως κάποιος παρακολουθεί την Πελίν και τη σώζει όταν ο άντρας προσπαθεί να τη χτυπήσει με το αυτοκίνητό του.

Η Πελίν του εξηγεί πως πρόκειται για τον πρώην αγαπημένο της. Η Ναζάν τηλεφωνεί στον Κεμάλ και του λέει πως η Αρζού είναι στα ίχνη του.

Δείτε όλα τα επεισόδια της σειράς Elif

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top