Elif: Η Αρζού λέει στην Γκόντζα να μη γεννήσει το παιδί

Την Παρασκευή στις 17:30 έρχεται νέο επεισόδιο της Ελίφ στο STAR

Η Τουγτσέ καλεί την Αρζού και της λέει πως η Ζεϊνέπ πάει στο νοσοκομείο. Επίσης της λέει πως της λείπει πολύ.  Η Αρζού λέει στην Γκόντζα να μη γεννήσει το παιδί, που περιμένει γιατί θα το μετανιώσει πικρά και η Γκόντζα της απαντάει πως θα το γεννήσει μόνο και μόνο από μίσος για εκείνη.

Ο Νετζντέτ προειδοποιεί την Αρζού να μείνει μακριά από την Γκόντζα και το παιδί του και πως θα ήταν ήδη νεκρή αν δεν είχε την τύχη να είναι κόρη του. Ο Βεϊσέλ είναι στο σπίτι του Κεμάλ και παίζει χαρτιά. Ο Χουσεϊν καταλαβαίνει πως ο Βεϊσέλ και ο Κεμάλ κλέβουν και τους καταγγέλλει στην αστυνομία. Όμως ο Βεϊσέλ είχε υποψιαστεί τις κινήσεις του Χουσεϊν και έτσι κρύβει τα χαρτιά και όταν η αστυνομία κάνει επιδρομή στο σπίτι τους βρίσκει όλους να παρακολουθούν έναν ποδοσφαιρικό αγώνα.  Όταν η Ελίφ βλέπει την αστυνομία πιστεύει πως έχουν έρθει για εκείνη και χαίρεται.

Ο Κεμάλ κρύβει την Ελίφ και η μικρούλα δεν τολμάει να διαμαρτυρηθεί γιατί φοβάται.  Η αστυνομία φεύγει και ο Κεμάλ με τους φίλους του αποφασίζουν να σταματήσουν για λίγες μέρες να παίζουν χαρτιά. Ο Βεϊσέλ και οι υπόλοιποι φεύγουν και η Ίντζι σπάει επίτηδες ένα ποτήρι στην κουζίνα ώστε να μπορέσει η Ελίφ να τρέξει και να μιλήσει στον Βεϊσελ. Όμως δεν τον προλαβαίνει και επιστρέφει σπίτι με την ελπίδα πως ο Βεϊσέλ σύντομα θα ξαναέρθει.  Ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ επιστρέφουν από το νοσοκομείο.

Ο γιατρός τους είπε πως κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της η Ζεϊνέπ θα πρέπει να παραμείνει ξαπλωμένη. Και οι δύο είναι λυπημένοι και ανήσυχοι.  Ο Σελίμ προσπαθεί να αλλάξει τη διάθεση της Ζεϊνεπ όπως μπορεί. Ο Κενάν τους εύχεται περαστικά και τους λέει πως καταλαβαίνει πως νιώθουν γιατί είναι και εκείνος πατέρας. Η Φεριντέ ενημερώνει τον Μουράτ για την κατάσταση της Ζεϊνέπ και τηλεφωνούν στη Μελέκ για να μάθουν νέα. Όταν μαθαίνουν πως υπάρχει κίνδυνος η Ζεϊνέπ να αποβάλλει, νιώθουν μεγάλη θλίψη. Ο Βεϊσέλ νοσταλγεί την Τουλάι. Της τηλεφωνεί αλλά εκείνη δεν απαντά. Όταν ο Βεϊσελ τηλεφωνεί στον Μουράτ για να ρωτήσει πως είναι η Τουλάι, μαθαίνει πως η Ζεϊνέπ και το μωρό, που περιμένει, κινδυνεύουν…

Δείτε όλα τα επεισόδια της σειράς Elif

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top