Ηθοποιός από Τατουάζ: Με λένε ξεδιάντροπη επειδή μπαίνω ανάμεσα σε ζευγάρια

Το πρόσφατο περιστατικό όταν πήγε να ψηφίσει

Τη γνωρίσαμε ως Νίκη Σοφού μέσα από «Το Τατουάζ»! Η Χρύσα Δημοπούλου, όπως είναι το πραγματικό της όνομα, αυτή την περίοδο ίσως είναι η πιο «μισητή» ηθοποιός στην ελληνική τηλεόραση.

Και αυτό γιατί στη δημοφιλή σειρά υποδύθηκε την «κακιά» που ήθελε να μπει ανάμεσα στην Κατερίνα Γερονικολού και τον Γιώργο Αγγελόπουλο και να τους χωρίσει.

Χρύσα Δημοπούλου

«Νομίζω ότι μισούν λίγο παραπάνω τον Νίκο Πολυδερόπουλο. Έχω φάει πολύ bullying αυτές τις μέρες, μου λένε στο δρόμο “άλλη δουλειά δεν έχεις; Ωραία κοπέλα και μπαίνεις να χωρίσεις ζευγάρια και είναι έγκυος και δεν το ξέρεις και ντροπή σου”. Είναι τόσο μεγάλη η απήχηση που έχει το Τατουάζ που έχουν ταυτιστεί. Θεωρούν ότι ο Νίκος είναι όντως δολοφόνος, ότι εγώ όντως είμαι μια ξεδιάντροπη που μπαίνει ανάμεσα σε ζευγάρια με το έτσι θέλω», είπε η ίδια μιλώντας στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» και τον Στέφανο Κωνσταντινίδη.

Η ηθοποιός εξομολογήθηκε και ένα πρόσφατο περιστατικό που της συνέβη όταν πήγε να ψηφίσει.«Πήγα να ψηφίσω και ο κόσμος που με ξέρει από μωρό μου φώναζε μέσα στο εκλογικό κέντρο. Μου έλεγαν “γιατί Χρυσάκι το κάνεις αυτό; Εμείς σε ξέρουμε και ήσουν καλό παιδί, γιατί το κάνεις αυτό; Η Όλγα είναι έγκυος και ο Ντάνος την αγαπάει”. Μια κυρία, χθες, μου είπε ότι θα με έφτυνε.» ανέφερε η Χρύσα Δημοπούλου.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top