MasterChef: Οι βαθμολογίες των μενού που έκαναν την ανατροπή!

Δείτε την συνολική τους βαθμολογία

Μετά από δεκάδες δοκιμασίες και σχεδόν 4 μήνες, οι δύο καλύτεροι μάγειρες, που κατάφεραν να ανταπεξέλθουν στις ατελείωτες απαιτήσεις του μαγειρικού διαγωνισμού, έφτασαν στον τελικό του MasterChef!

Στο χθεσινό επεισόδιο, ο Μανώλης και η Σπυριδούλα κλήθηκαν σε μια μαραθώνια δοκιμασία, προκειμένου να παρουσιάσουν στους κριτές ένα δικό τους μενού, αναβαθμισμένο, επιπέδου MasterChef, αποτελούμενο από 6 διαφορετικά πιάτα, που θα έκαναν τη διαφορά. 

Και οι δύο διαγωνιζόμενοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και προσπάθησαν να βγάλουν εις πέρας αυτή την πάρα πολύ δύσκολη δοκιμασία.

Ωστόσο, ο Μανώλης δεν πρόλαβε να παραδώσει το έκτο πιάτο, το οποίο ήταν ένα γλυκό! Θεώρησε ότι δεν προλαβαίνει να στήσει το πιάτο του, αν και όλοι όσοι ήταν στον εξώστη του φώναζαν να ολοκληρώσει το πιάτο. Ωστόσο, ο ίδιος δεν έκανε τίποτα και, ουσιαστικά, τα παράτησε.

Τα πιάτα του Μανώλη άρεσαν αρκετά στους τρεις σεφ, σε αντίθεση με της Σπυριδούλας, όπου βρήκαν αρκετά λάθη, εκτός από ένα το οποίο ήταν εξαιρετικό. Στο ένα πιάτο της, μάλιστα, που είχε χρησιμοποιήσει σταφύλια, είχε ξεχάσει μέσα τα κουκούτσια!

Έτσι σήμερα ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τους ανακοίνωσε τις βαθμολογίες τους. Η Σπυριδούλα ήταν η νικήτρια της δοκιμασίας με 8/10, ενώ ο Μανώλης πήρε 5/10. Αυτό έκανε την ανατροπή και έριξε ψυχολογικά τον Μανώλη.

Λίγο νωρίτερα οι κριτές είχαν ανακοινώσει τις βαθμολογίες τους από το ταξίδι στην Ισπανία, όπου ο Μανώλης είχε πάρει 9/10 και η Σπυριδούλα 7/10.

Συνολικά λοιπόν, η Σπυριδούλα έχει 15 και ο Μανώλης 14! 

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top