Γνωρίστε τους συντρόφους των MasterChefs!

Δείτε ποιοι είναι παντρεμένοι

Το MasterChef 2019 θα ρίξει αυλαία την Τετάρτη 22 Μαΐου. Ο επιτυχημένος διαγωνισμός μαγειρικής μας χάρισε αμέτρητες στιγμές γέλιου και μας έκανε να «δεθούμε» με τους παίκτες. Κάποιους από τους επίδοξους chefs τους συμπαθήσαμε πολύ και άλλους… λιγότερο.

Τι κάνουν στην προσωπική τους ζωή οι διαγωνιζόμενοι; Πώς πάνε τα ερωτικά τους; Όχι, δε θα σας κάνουμε αστρολογικές προβλέψεις. Γι΄αυτό άλλωστε έχουμε την ειδήμων στο είδος της, Άση Μπήλιου.

Εμείς απλώς θα σας δώσουμε «τα φώτα μας» για το ποιοι παίκτες έχουν σχέση ή είναι παντρεμένοι. Δείτε τα ζευγάρια: 

1ο (Και καλύτερο) Η μία εκ των δύο φιναλίστ, Σπυριδούλα Καραμπουτάκη, είναι γνωστό ότι έχει πολλά χρόνια σχέση. Ο σύντροφός της και μέλλοντας σύζυγός της, αφού οι δυο τους πρόκειται να παντρευτούν στο τέλος του μήνα, ονομάζεται Αποστόλης Γερμάνης και είναι επίσης, chef. Η 25χρονη έχει ποστάρει δεκάδες φωτογραφίες με τον αγαπημένο της στο Facebook και το Instagram.

2o. O γοητευτικός μάγειρας, Γιώργος Ορφανός, διατηρεί σχέση με μία καλλίγραμμη καστανή κοπέλα από την Καλαμάτα, την Ηρώ Γονιδέλη. Σύμφωνα με δημοσίευμα της RealLife, ο έρωτάς τους μετράει δύο χρόνια. Παρά το ότι εκείνη μένει στη Θεσσαλονίκη και εκείνος στην Κρήτη, ο ένας επισκέπτεται τον άλλον συνέχεια. Οι δυο τους γνωρίστηκαν σε κοινή παρέα και αμέσως φάνηκε ότι είχαν χημεία μεταξύ τους. 

3ο. Ο Σταμάτης Κωβαίος, ο παίκτης που «θυσιάστηκε» και έφυγε για να συνεχίσουν την πορεία τους άλλοι μάγειρες στον διαγωνισμό είναι παντρεμένος με μία όμορφη 34χρονη κοπέλα. Η γυναίκα του ήταν εκείνη που έκανε τη δήλωση συμμετοχής στο MasterChef για τον Σταμάτη.

4ο. Ο Τάσος Κιρκιλάκης είναι Κρητικός με τα… ούλα του! Είναι παντρεμένος με μία πολύ όμορφη κοπέλα με την οποία έχουν δύο υπέροχες κόρες.


5o. Και ο Παντελής Βούρος έχει αποκαλύψει ότι έχει σχέση με μία κοπέλα στην Κάλυμνο, το μέρος όπου ζει και εργάζεται τα τελευταία τρία χρόνια, ωστόσο δε την έχει συστήσει στο κοινό. 


 

Της Κατερίνας Καραγιάννη (k.karagianni@star.gr)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top