Το ξέσπασμα της Σκορδά για την Τσολάκη: «Εγώ θα κινηθώ νομικά»

«Εξαρτάται πόσο κάποιος αισθάνεται ξεφτιλισμένος»

Η Ελένη Τσολάκη ήταν καλεσμένη στο Πρωινό και η Φαίη Σκορδά την ρώτησε για το ξέσπασμά της πριν από λίγες μέρες στο instagram με αφορμή ένα αναληθές δημοσίευμα που ανέφερε πως χωρίζει με τον σύζυγό της, Παύλο Πετρουλάκη, και μεταξύ άλλων ανέφερε και ένα ευαίσθητο θέμα που είναι αυτό της μητρότητας.

Η Ελένη είπε χαρακτηριστικά: «Το να διαβάσουμε διάφορα για τη ζωή μας είναι μέσα στο πρόγραμμα. Αλλά το να χρησιμοποιεί ένας άνθρωπος κάτι τόσο προσωπικό και ευαίσθητο σε έναν τίτλο, ανάμεσα σε άλλες ανυπόστατες πληροφορίες, απλά και μόνο για μερικά κλικς με θύμωσε πάρα πολύ. Ποτέ δεν μπήκα στη διαδικασία να απαντήσω. Στο τέλος της ημέρας η απόδειξη είναι η αλήθεια. Το όριο μου είναι έξω από την πόρτα του σπιτιού μου. Δε θέλω να μου το αγγίξεις αυτό…. Είναι πολύ ιερό και υπέρβαση να διαβάσω αυτή τη λέξη σε έναν τίτλο ενός άρθρου που δεν ξέρω ποιος το γράφει. Το δικό μου όριο ήταν εκείνο. Η μανούλα μου το είδε από το προηγούμενο βράδυ και δεν μου το είπε για να μη στενοχωρηθώ. Ήθελα αν το δει ποτέ κάποιος να ξέρει πως υπάρχει μια δική μου απάντηση».

Τότε η Φαίη Σκορδά εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά της και τόνισε ότι υπάρχουν όρια και τότε ξέσπασε μέσα από την εκπομπή της λέγοντας πως θα κινηθεί νομικά. 

«Είναι η πρώτη φορά που σκέφτομαι να κινηθώ νομικά σε κάτι αντίστοιχο με το δικό σου στην ίδια στήλη -προφανώς γίνεται «ανταλλακτικά» επειδή στήριξα την Ελένη. Και λες ρε παιδί μου, τι να κάνω, να το πάω νομικά; Ναι, θα το πας νομικά. Θα αλλάξει κάτι; Εξαρτάται πόσο κάποιος αισθάνεται ξεφτιλισμένος ή όχι για να το συνεχίσει ή όχι. Υπάρχουν κάποια όρια που όταν ο άλλος χωρίς να σκέφτεται τα καταπατά, γράφοντας μπούρδες και ψέματα, με έναν τίτλο που δεν έχει καμία σχέση με το κείμενο, είναι ανυπόστατο, είναι χυδαίο, είναι πρόστυχο, πρέπει να μπαίνει μία τελεία. Δεν θα πω κάτι άλλο, απλώς κι εγώ πρώτη φορά αποφασίζω ότι κάποια πράγματα πρέπει να παίρνουν τη νομική οδό».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top