Your Face Sounds Familiar: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής!

Το απόλυτο show μεταμφιέσεων έριξε αυλαία το βράδυ της Κυριακής

Το «Your Face Sounds Familiar» έριξε αυλαία το βράδυ της Κυριακής. Το απόλυτο show μεταμφιέσεων μας χάρισε και αυτή την χρονιά πολλές στιγμές γέλιου, συγκινήσεις, εκπλήξεις και, φυσικά, εντυπωσιακές μεταμφιέσεις.
 
Η οικοδέσποινα Μαρία Μπεκατώρου, ο Γιώργος Μαζωνάκης, η Μιμή Ντενίση, ο Δημήτρης Σταρόβας και ο Αλέξης Γεωργούλης γιόρτασαν μαζί με όλους τους παίκτες το φινάλε του show μεταμφιέσεων απονέμοντας βραβεία, τραγουδώντας και χαρίζοντας αξέχαστες τηλεοπτικές στιγμές.
 
Οι τέσσερις φιναλίστ: Αργύρης Αγγέλου, Μελίνα Μακρή, Κατερίνα Στικούδη και Ίαν Στρατής έβαλαν τα δυνατά τους και έδωσαν για τελευταία φορά επί σκηνής τον καλύτερο εαυτό τους, εντυπωσιάζοντας κοινό και κριτική επιτροπή.
 
Τελικά μεγάλος νικητής αναδείχτηκε ο Bruno Mars ή…  Ίαν Στρατής! Την τέταρτη θέση πήρε ο Αργύρης Αγγέλου, την τρίτη η Μελίνα Μακρή και τη δεύτερη η Κατερίνα Στικούδη.

Όλοι τους έδωσαν θερμά συγχαρητήρια στον Ίαν, αφού άξιζε τη νίκη, ενώ η Κατερίνα Στικούδη, η οποία βγήκε δεύτερη, του είπε πολύ συγκινημένη ότι είναι υπέροχο παιδί και άξιζε αυτή τη νίκη.


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top