Πέθανε γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος

Σε ηλικία 81 ετών

Δημοσιογράφος

Σε ηλικία 81 ετών έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Σπύρος Ζέρβος. Όπως ανακοίνωσε η ΕΣΗΕΑ, η κηδεία του θα γίνει τη Μεγάλη Πέμπτη στο Νεκροταφείο της Νέας Σμύρνης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ με θλίψη ανακοινώνει την απώλεια του παλαίμαχου δημοσιογράφου Σπύρου Ζερβού, ο οποίος «έφυγε» χθες από τη ζωή.

Ο Σπύρος Ζερβός γεννήθηκε στη Φλώρινα το 1938. Τη δημοσιογραφική του σταδιοδρομία ξεκίνησε από την εφημερίδα «Εθνικός Κήρυξ» το 1958. Από το 1965 έως το 1975 εργάστηκε στις εφημερίδες «Ανένδοτος», «Ημέρα», «Απογευματινή» και «Νέα Πολιτεία» ως εσωτερικός συντάκτης, ενώ στη συνέχεια εργάστηκε στη «Βραδυνή» έως το 1989. Διετέλεσε, επίσης, υπεύθυνος του τμήματος αρχείου και υπεύθυνος εκδόσεων της Γενικής Γραμματείας Τύπου και Πληροφοριών καθώς και Διευθυντής του γραφείου Τύπου του Υπουργείου Μεταφορών (1989-1991) και της Γραμματείας Λαϊκής Επιμόρφωσης (1991-1993). Τέλος, υπήρξε συνεργάτης σε περιοδικά αλλά και σε διάφορες εκδόσεις μεταξύ των οποίων το τετράτομο έργο: «Ο Εθνάρχης Καραμανλής», επανέκδοση εγκυκλοπαίδειας κ.α.

Ο Σπύρος Ζερβός εργάστηκε σκληρά και εποικοδομητικά αποκτώντας το σεβασμό και την εκτίμηση των συναδέλφων του. Σοβαρός, ευγενικός, αξιοπρεπής αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους τους συναδέλφους που συνεργάστηκαν μαζί του.

Το Διοικητικό Συμβούλιο συλλυπείται τους οικείους του και αποχαιρετά τον καλό συνάδελφο.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο, Μεγάλη Πέμπτη, 25 Απριλίου, στις 11.00 το πρωί, στο Νεκροταφείο της Νέας Σμύρνης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top