ΔΙΕΣΗ 101,3: Diesi in Concert με τη Ματούλα Ζαμάνη

Μεγάλοι καλλιτέχνες σε έναν μεγάλο σταθμό!

Η Ματούλα Ζαμάνη στον ΔΙΕΣΗ 101,3

Tα DIESI IN CONCERT ήρθαν πέρυσι στη ζωή μας, με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων ζωής του Δίεση 101,3! Αποφασίσαμε να το γιορτάσαμε με τον δικό μας τρόπο, πηγαίνοντας ένα βήμα πιο μπροστά. Με κάτι καινοτόμο και διαφορετικό. Με τη δική του ταυτότητα και προσωπικότητα...

Οι φωνές που μας ενώνουν ήρθαν στο σπίτι μας. Στα πιο απρόβλεπτα live, με τα τραγούδια που αγαπάμε να ακούγονται αλλιώς. Ξεπερνώντας  τα σύνορα των Fm, δώσαμε εικόνα στη μουσική μας, χρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα μέσα δικτύωσης.

Από το ξεχωριστό web live στούντιο του Δίεση 101,3, πέρασαν σημαντικά ονόματα της ελληνικής μουσικής: Νατάσσα Μποφίλιου, Σωκράτης Μάλαμας, Αλκίνοος Ιωαννίδης, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Γιάννης Κότσιρας, Κωστής Μαραβέγιας, Μίλτος Πασχαλίδης, Ελένη Τσαλιγοπούλου,  Μαρίζα Ρίζου, Στάθης Δρογώσης και Παυλίνα Βουλγαράκη.          

Τα DIESI IN CONCERT έγιναν από σκέψη πραγματικότητα, αγαπήθηκαν, συγκίνησαν, συζητήθηκαν….και συνεχίζονται!!!! Επόμενη μας καλεσμένη η Ματούλα Ζαμάνη, η οποία ήρθε στο web live studio του Δίεση 101,3. Συνοδεία των μουσικών της, τραγούδησε σημαντικές στιγμές από την προσωπική της δισκογραφία, διασκεύασε ξεχωριστά αγαπημένα τραγούδια, ενώ μοιράστηκε μαζί μας ιστορίες, στη συνέντευξη που έδωσε στους Θεόφιλο Δουμάνη και Έφη Γαλώνη.      

  Θα το ακούσουμε στον Δίεση 101,3  την Παρασκευή 19 Απριλίου στις 20:00. Ταυτόχρονα, θα το δούμε από την επίσημη σελίδα του Δίεση 101,3 στο Facebook, από το κανάλι του Δίεση στο Youtube, αλλά και από το diesi.gr  


DIESI IN CONCERT | 2ος χρόνος

Και αυτή τη χρονιά, η γιορτή γίνεται σπίτι μας....

DIESI IN CONCERT
Το βλέπεις
Το ακούς
Το ζεις

ΔΙΕΣΗ 101,3
Τ’ ΑΥΤΙΣΟΥ ΕΔΩ!!!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top