Γιώργος Αλκαίος: Ο λόγος που εγκατέλειψε το τραγούδι

Όσα εξομολογήθηκε ο πατέρας του, Γιάννης Βασιλείου

Στο «Happy Day» μίλησε το πρωί της Τρίτης ο Γιάννης Βασίλειου. 

Ο γνωστός τραγουδιστής και πατέρας του Γιώργου Αλκαίου αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, τον λόγο που ο γιος του αποφάσισε να αποσυρθεί από το τραγούδι, μετά τη συμμετοχή του στην Eurovision με το «Opa» το 2010.

Γιώργος Αλκαίος και Γιάννης Βασιλείου σε εκδήλωση 11 χρόνια πριν... /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Το σχόλιο της Ελένης Φουρέιρα για τη μεταμφίεση της Εύας Τσάχρα στο YFSF!

«Δε μου άρεσε καθόλου όταν είπε πως θα ασχοληθεί με το τραγούδι. Τυχαία άκουσα το “Τι τι” στο ραδιόφωνο. Δε μου είχε πει τίποτα. Άλλαξε όνομα, για να γίνει μόνος του τραγουδιστής. Μετά τη Eurovision εξαφανίστηκε, γιατί δεν είχε υποστήριξη. Τσαντίστηκε, τα πήρε στο κρανίο και αποσύρθηκε», δήλωσε ο Γιάννης Βασιλείου.

Τι κάνει σήμερα ο Γιώργος Αλκαίος...

Λίγους μήνες μετά τη συμμετοχή του στη Eurovision, ο τραγουδιστής, που «έσκιζε» τη δεκαετία του ’90, εγκατέλειψε την πρωτεύουσα και τη νύχτα, προκειμένου να ζήσει στη Μήλο.

Μάλιστα, ο Γιώργος Αλκαίος δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στο νησί, αφού άνοιξε ένα μίνιμαλ boutique hotel, το οποίο… βάφτισε «Salt», στο χωριό Πολλώνια.

«Ενιωσα πως έπρεπε να αποτραβηχτώ, όταν έβλεπα πως υπήρχε γκρίνια στα μαγαζιά εξαιτίας της κρίσης», έχει δηλώσει σε πιο παλιά συνέντευξή του ο άλλοτε δημοφιλής τραγουδιστής.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top