Το τετ α τετ Αργυρού - Παπαγεωργίου στα MadWalk: Όλο το παρασκήνιο!

Η εμφάνιση επί σκηνής του μοντέλου με τον τραγουδιστή

Χαμόγελα, αμηχανία, αλλά και ένα χειροφίλημα είχε η συνάντηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και του Κωνσταντίνου Αργυρού στα MadWalk!
Μπορεί τα δημοσιεύματά να ήθελαν τον τραγουδιστή και το μοντέλο να είναι ζευγάρι, αλλά οι δυο τους δεν είχαν δώσει καμία απάντηση.

Madwalk: Οι 5 εμφανίσεις της Ηλιάνας και το στραβοπάτημα δίπλα στον Αργυρό!

Η συνάντηση και των δυο επί σκηνής δεν πέρασε απαρατήρητη όπως αναμενόταν και μάλιστα το πρωί του Σαββάτου, η Σίσσυ Χρηστίδου και οι συνεργάτες της μίλησαν γι’ αυτή την εμφάνιση.

«Υπήρξε ένα θέμα με το autocue στο τέλος και χρειάστηκε να κερδίσει λίγο χρόνο η Ηλιάνα, μέχρι να ξεκινήσει ξανά το autocue και να κάνει κάποιες ευχαριστίες που έπρεπε να κάνει. Ήταν προγραμματισμένο να κλείσουν μαζί», είπε η Ελένη Βουλγαράκη, η οποία ανήκει και στο δυναμικό του MAD.

Βέβαια, η παρουσιάστρια ήθελε να μάθει και άλλα για το «στιγμιότυπο» της βραδιάς και ρώτησε αν η mini συνέντευξη ήταν προγραμματισμένη ή όχι.

«Ίσως να μην ήταν τόσο μεγάλο. Δε νομίζω να κοπεί στην τηλεοπτική προβολή γιατί έχει αναπαραχθεί. Το τράβηξαν από κινητά», πρόσθεσε η Ελένη Βουλγαράκη στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top