Elif: Η Ελίφ συναντάει ξανά την Τουγτσέ

Μία ακόμα ανατροπή στο επεισόδιο της Δευτέρας στις 17:30 στο STAR

Η Ελίφ προσπαθεί να βρει έναν τρόπο να φύγει από το κτήμα. Η Σεχέρ ψάχνει στην αποθήκη αλλά η Ελίφ κρύβεται σε μια ντουλάπα και δεν τη βλέπει.

Η Νουρτέν αναζητάει την Ελίφ στον κήπο και η Αρζού ψάχνει στο δάσος γύρω από το κτήμα αλλά όταν δεν βρίσκει την Ελίφ, επιστρέφει στο σπίτι του πατέρα της. Η Ελίφ βγαίνει από τη αποθήκη και πηγαίνει στο δωμάτιο της Τουγτσέ.

Η Τουγτσέ κοιμάται και η Ελίφ ξαφνιάζεται όταν βλέπει μια φωτογραφία της μαζί με την Τουγτσέ. Πιστεύει πως είναι φίλες από το σχολείο.

Η Πελίν και η Φεραγιέ επισκέπτονται το κτήμα για να ευχηθούν περαστικά στην Τουγτσέ. Όταν η Αλιγιέ πηγαίνει στο δωμάτιο της εγγονής της, τη βρίσκει να κλαίει. Η Τουγτσέ πιστεύει πως είδε την Ελίφ στο όνειρό της. Στη συνέχεια πηγαίνει με τη γιαγιά της στο σαλόνι και χαίρεται όταν βλέπει τη Φεραγιέ και την Πελίν και τα δώρα, που της έφεραν.

Η Ελίφ, που είχε ακούσει την Αλιγιέ να έρχεται, πρόλαβε και το έσκασε από το μπαλκόνι και βρέθηκε στο δωμάτιο της Σεχέρ, προς μεγάλη της ευχαρίστηση. Η Σεχέρ τηλεφωνεί στη Νουρτέν και της παραδίδει την Ελίφ ενώ λέει στην Αρζού πως δεν κατάφερε να βρει την Ελίφ. Η

Ζεϊνέπ πηγαίνει στη γυναικολόγο της μαζί με την Τουλάι και μαθαίνει πως θα γεννήσει ένα υγιέστατο κopιτσάκι.

Η Γκόντζα λέει στην Αρζού πως ο Νετζντέτ έχει συλληφθεί. Ο Νετζντέτ αντιλαμβάνεται πως ο Βεϊσέλ τον έχει παγιδέψει και ζητάει από τον Ερκούτ να χειριστεί εκείνος το ζήτημα.

Δείτε όλα τα επεισόδια της σειράς Elif

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top