«Δεν αξίζει να απαντήσω!»: Η πικρία του Αρναούτογλου για τη Σκορδά

Γιατί ο Γρηγόρης έχει εκνευριστεί μαζί της

Απαντάει με ειλικρίνεια όταν του κάνουν μια ερώτηση. Για αυτό και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έδειξε στην κάμερα του «Ευτυχείτε» τη δυσαρέσκεια του, όταν ρωτήθηκε για τη Φαίη Σκορδά και την εμφάνισή της στο «After Dark» του Θέμη Γεωργαντά

«Δεν θέλω να απαντήσω. Δεν νομίζω πως αξίζει τον κόπο να απαντήσω. Δεν θα αφιερώσω ούτε ένα λεπτό για αυτή την απάντηση» είπε ο παρουσιαστής του «The 2night show».

Η επική ατάκα της Άλκηστης του MasterChef για τη Σπυριδούλα

Στη συνέχεια απάντησε και στο αν θα συνεργαζόταν τηλεοπτικά με τον Γιώργο Λιάγκα: «Δεν θα έκανα εκπομπή πια, αυτή τη χρονική στιγμή. Είναι συγκλονιστικό αυτό που παθαίνω με τον Γιώργο. Όταν βγαίνουμε έξω και μιλάμε είναι ένας άλλος άνθρωπος, όταν ανοίγει η κάμερα είναι λες και ψάχνει να βρει το χειρότερο πράγμα που μπορεί να ρωτήσει για σένα για να στο βγάλει στην επιφάνεια. Και αυτό με στεναχωρεί. Νιώθω πως θα έκανε μια ερώτηση και εγώ θα ήμουν δίπλα και θα ήθελα να τον πιάσω από τον γιακά και να του πω “Γιώργο μην το ρωτάς αυτό το πράγμα, σταμάτα”. Θα μπορούσε βέβαια αυτό να είχε επιτυχία! Επειδή είμαστε πάρα πολύ αληθινοί και οι δυο, θα γινόταν του Κουτρούλη ο γάμος χωρίς ένα ψήγμα ψέματος. Θα ήταν μόνο αλήθειες για τις οποίες θα μαλώναμε στον αέρα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top