MasterChef: Για ποιον είπαν ότι "είναι λες και πάει για ψώνια"

Η ατάκα της Άλκηστις ήταν... καυστική!

Το ζευγάρι των νικητών του Τεστ Δημιουργικότητας έβγαλε τον Χρήστο και τον Πάνο ως τους δύο αρχηγούς της 4ης ομαδικής εξωτερικής δοκιμασίας. 

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 3

Έτσι, οι δύο διαγωνιζόμενοι του MasterChef 3 είχαν... προτεραιότητα στο να διαλέξουν τις σημαίες χωρών της Ε.Ε. από τις οποίες και θα έχουν στη διάθεσή τους ένα υλικό.

Κι ενώ όλα διάλεγαν τις σημαίες από τις χώρες που κάτι τους άρεσε στην κουζίνα τους, η Ασημίνα ήταν "λες και πάει για ψώνια!".

Το εν λόγω σχόλιο ακούστηκε από το στόμα της Άλκηστις την ώρα που η ξανθιά συμπαίκτριά της πλησίαζε στο τραπέζι που ήταν τοποθετημένες οι σημαίες. Όταν έφτασε η σειρά να διαλέξει, η παίκτρια του τηλεοπτικού διαγωνισμού μαγειρικής είπε: "Θα πάρω Μάλτα γιατί μου άρεσε το χρώμα και Ουγγαρία επίσης επειδή μου αρέσει το χρώμα".

Φυσικά οι ατάκες αυτές της παίκτριας έκαναν τους υπόλοιπους να γελάσουν και να το... σχολιάσουν! Ανάμεσα σε αυτούς και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος που είπε: "Και πάμε στην Ασημίνα που διάλεξε με αμιγώς γαστρονομικά κριτήρια, δηλαδή ποιο χρωματάκι σημαίας της άρεσε!"

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top